Adevărul despre copilăria lui Brigitte Sfăt! Mărturisirea dureroasă făcută de fosta soţie a lui Ilie Năstase

Viaţa de acum a celebrei Brigitte Sfăt pare una fabuloasă, excursiile în destinaţii exotice, relaxarea în restaurante de lux, afacerile şi ţinutele extrem de scumpe pe care le are făcând-o invidiată, probabil, de foarte multe doamne şi domnişoare.

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, viaţa ei nu a fost întotdeauna atât de ”roz”, ea recunoscând, de curând, că atunci când era mică avea parte de lipsuri cât se poate de serioase, motiv pentru care, acum, încearcă să ”compenseze”.

Mai exact, copilăria ei nu a fost una care, pentru mulţi, acum ar părea de neconceput.

Mai exact, pe contul ei de socializare, întrebată de una dintre admiratoarele ei, Brigitte a făcut o mărturisire dureroasă, explicând astfel şi pasiunea ei pentru ţiutele de lux, pasiune pentru care cheltuieşte, aşa cum e de aşteptat şi fiindcă îşi permiter, sume uriaşe de bani.
Astfel, fosta soţie a lui Ilie Năastase, întrebată care este perechea de pantofi favorită a explicat că este vorba de una de brand, bătută în pietre. ”Îmi plac pantofii de orice fel, poate datorită faptului că nu am avut când eram mică”, a explicat Brigitte, relevând faptul că, atunci când era copil a fost departe de a se bucura de o viaţă ”în puf”.
De altfel, fosta soţie a lui Ilie Năstase a recunoscut şi în alte dăţi că a avut o copilărie grea, petrecută ca mulţi alţii în perioada de întuneric a sistemului comunist.
La vârsta de 15 ani şi-a spus că a venit vremea să-şi câştige banii ei, în vacanţele şcolare, şi să nu mai aştepte bunăvoinţa părinţilor. "La vârsta de 15 ani  m-am angajat pentru a avea banii mei. Lucram pe perioada vacanţelor. Părinţii îmi dădeau bani, dar eu doream am banii mei, pentru a-mi cumpăra hainele pe care le doream eu. Munceam de dimineaţă până seara. Puţină lume ştie că eu mi-am plătit primul curs al şcolii de manechine, iar peste ani aveam să devin una dintre manechinele importante ale vremii, cu multe concursuri câştigate la
nivel internaţional”
, a spus Brigitte Sfăt, în urmă cu ceva vreme.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Sfăt, scandal la Ilie Năstase acasă! Bruneta s-a certat cu un bărbat

Brigitte Sfat îşi doreşte un copil cu noul iubit, Cornel: "Mi-am dorit să văd cum arată o familie"

Inca o lovitura pentru Brigitte Sfat! S-a intamplat a doua zi dupa divortul de Ilie Nastase: "Din pacate astazi"

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Doliu imens în televiziunea din România! A fost găsit MORT. SOC total la Antena 1

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies