Adevărul despre datoriile lui Mihai Trăistariu la bancă! Disperat că vine pandemia, a contractat două credite într-o săptămână!

Mihai Trăistariu are datorii la bancă, pe care le-a făcut în luna martie 2020.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Mihai Trăistariu are datorii la bancă, după cum chiar cântărețul a dezvăluit. Trăstariu susține că se află printre artiștii afectați de această perioadă, deoarece nu are cum să facă bani pentru a se putea întreține,  a relatat click.ro. “Astfel, încearcă să mai câștige bani din școala sa de muzică și vrea să își dea unele apartamente spre chirie. Concertele pe care le avea s-au anulat din cauza restricțiilor impuse de autorități, de astfel, mai mulți artiști au pățit acest lucru. Totodată, a avut noroc cu unele concerte din care a mai câștigat niște bani, fix cu câteva zile înainte de a intra în vigoare noile ordonanțe. De astfel, artistul susține că are nevoie de bani și pentru plata ratelor la bancă.”, a notat sursa citată. (vezi cum a ajuns Trăistariu în lumea videochatului)

Citeste si: Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”

Citeste si: Mihai Traistariu a revenit la Eurovision! "Sunt un ingeras pe lumea asta" - Cum suna piesa cu care vrea sa castige competitia

Citeste si: Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor. E inadmisibil ce a putut să facă! „trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

“Mai apare câte un virus d-ăsta de distruge tot drumul și trebuie să o iei pe altă cărare. Și, da, mă tot gândesc ce să mai fac, să mai produc un leu. Mă enervează chestia asta, că nu suport ideea de bani, dar chiar trebuie. Că am o rată la bancă și nu e mică. Și trebuie să produc bani ca să mă pot descurca. Așa mai am pentru câteva luni, până prin toamnă. Dar, trebuie să ajung în toamnă să fi produs deja ceva bani, ca să susțin toate ratele și să trăiesc OK.  Deci asta mă pune pe gânduri și mă face să mă gândesc la tot felul de business-uri online sau alte lucruri care să producă bani. Nu doar cântatul. Ceea ce nu este un lucru rău. Până la urmă, cu toții putem face mai multe lucruri ca să supraviețuim.”,a spus Mihai.

Mihai Trăistariu are datorii la bancă. Le-a făcut prin intermediul firmei sale

Trăistariu are o rată la bancă, însă ea rezultă din două credite pe care Trăistariu, prin firma sa, „Mihai Traistariu SRL”, le-a contractat în martie, când pandemia de coronavirus a ajuns și în România. Conform documentelor, Trăistariu a făcut un credit mobiliar pe 4 martie, apoi a mai contractat unul, pe 10 martie. „Ipoteca mobiliara avand ca obiect sumele existente si/sau ce se vor incasa in conturile curente, deschise de debitor la banca transilvania, pana la concurenta datoriei debitorului fata de creditor, decurcând din contractul de credit„ se arată în documentele băncii. Probabil, cele două credite însumate fac ca datoria lui Trăstariu să fie undeva pe al 10.000-15.000 de euro.

„Mai apare câte un virus d-ăsta de distruge tot drumul și trebuie să o iei pe altă cărare. Și, da, mă tot gândesc ce să mai fac, să mai produc un leu. Mă enervează chestia asta, că nu suport ideea de bani, dar chiar trebuie. Că am o rată la bancă și nu e mică. Și trebuie să produc bani ca să mă pot descurca. Așa mai am pentru câteva luni, până prin toamnă. Dar, trebuie să ajung în toamnă să fi produs deja ceva bani, ca să susțin toate ratele și să trăiesc OK.  Deci asta mă pune pe gânduri și mă face să mă gândesc la tot felul de business-uri online sau alte lucruri care să producă bani. Nu doar cântatul. Ceea ce nu este un lucru rău. Până la urmă, cu toții putem face mai multe lucruri ca să supraviețuim.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vedetele din România, distruse de criza COVID-19! Unii fac apel la mila primului-ministru, alții s-au apucat de videochat

Panică în showbiz-ul românesc. Ea este prima vedetă infectată cu COVID-19. A fost transportată la spital

Pătrunjelul, planta minune folosită incorect de români. Mihaela Bilic dezvăluie: Este mai bun ca citricile și spanacul. Iată cum trebuie consumat

Mihai Trăistariu, îndrăgostit de Vulpița? Ce mesaj i-a transmis artistul soției lui Viorel Stegaru: „Păcat că e luată. Să o anunțe cineva că..”

Mihai Trăistariu, poze nud pe un site pentru adulți. Primele declarații: „Am ales să pun poze pe această platformă unde trebuie să plătești un abonament lunar”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies