Adevărul despre datoriile lui Răzvan Ciobanu! Nimeni nu a avut curajul să spună asta după moartea lui: „Începuse să tragă ţepe”

După moartea lui Răzvan Ciobanu, au ieșit la iveală multe dintre secretele lui. Cu toate astea, puțini sunt cei care s-au încumetat să-l vorbească de rău. Un fost prieten a spus însă adevărul despre datoriile pe care el le avea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar tragedia în care și-a pierdut viața a scos la iveală amănunte neștiute. Creatorul de modă datora bani multor persoane, iar hairstylist-ul Cristi Pascu a vorbit despre experiențele pe care el le-a avut cu el.

„Avea să îmi dea o sumă de bani. Eu îl cunosc pe Răzvan de foarte mulţi ani, am făcut mulţi bani împreună! Nu s-a pus problema când a venit la mine să nu îi dau pentru că aş fi fost ipocrit! Plus că la momentul respectiv era un om normal, nu începuse decăderea! Mi-a cerut la vremea respectivă: «dă-mi câţi bani ai»! Bine, dar ce s-a întâmplat? „Am o problemă că nu mi-au intrat banii, trebuie să dau salariile pe 15 şi nu am cash pentru salarii”! Şi i-am zis: „Ia-i Răzvan, ăștia-i am la mine!” Mi-am dat seama că este ceva în neregulă dacă el mi-a spus că „ţi-i dau într-o săptămână” şi au trecut trei luni de zile şi n-a mai venit să se tundă, n-a mai răspuns la telefon. Ştii, când vrei să scapi de un prieten, dă-i nişte bani împrumut”, a spus Cristi Pascu la tv.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Un bărbat misterios, sfâşiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

„Răzvan Ciobanu începuse să tragă țepe”

Dacă cei care au mai avut probleme de acest gen cu Răzvan Ciobanu s-au ferit să-l vorbească de rău după moartea lui, Cristi Pascu a declarat că designerul nu-și respecta promisiunile față de cliente.

„Anii au trecut, între timp m-am căsătorit şi l-am sunat şi i-am spus, Răzvane, uite, ştiu că ai să-mi dai aceia, uite cum facem, îţi mai dau eu o diferenţă, ai putea să-i faci rochia soţiei mele? Uite, ar fi şi ea onorată, i-ar plăcea… A chemat-o, i-a luat măsurile, a fost la un fel de probă, i-a zis că o să facem aşa, aşa… Eu aşteptam şi-l sunam, băi, se mai rezolvă. Până într-un final, cu o lună înainte de nuntă a zis: „Știi, îmi pare rău, sunt total neinspirat şi nu pot să-ţi fac rochia”! Mi-am dat seama că nu mai ai ce să-i faci. (...) El deja începuse să tragă ţepe pentru că ştiam de la cliente! Clientele mele mergeau la el să-şi facă rochii şi auzisem deja versiuni de genul: „Am fost la Răzvan, i-am dat 500 de euro să-mi înceapă nu ştiu ce rochie și nu a mai răspuns la telefon!” Sunt multe persoane care i-au dat bani lui Răzvan Ciobanu, numai că în secunda asta nimeni nu mai recunoaşte!”, a mai spus Cristi Pascu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate