Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

loredana chivu si none


In articol:

S-a aflat adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de Mădălin None de la Puterea dragostei.

Loredana Chivu se cuplase cu None la scurt timp după ce el fusese eliminat din primul sezon al emisiunii Puterea dragostei. A fost o relație scurtă, dar intensă. La puțin timp de la bomba că sunt împreună, s-a aflat că și-au spus adio.

Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Loredana Chivu și Mădălin None s-au despărțit și nu s-au mai împăcat. Acum circulă informații despre motivul care ar fi dus la ruptura dintre ei.

loredana chivu

"Fată, tu știi de ce s-a certat None cu Chivu? Dacă îți zic, leșini" este o parte din conversația pe WhatsApp care circulă pe net.

"None le-a trimis prietenilor lui un video cu ea când își bagă pierce jos. De-aia a terminat-o ea cu None, că i-a dat share la video", este dezvăluirea despre despărțirea Loredanei Chivu de Mădălin None. Vezi aici imaginile XXX cu Loredana Chivu la care se face referire.

None, înapoi la Puterea dragostei. Ce reacție a avut Loredana Chivu

Deși, au mai fost speculații că Loredana Chivu și Mădălin None de la Puterea Dragostei ar mai fi totuși împreună, cei doi au spus că relația lor s-a încheiat. Mai mult chiar, Mădălin None s-a și reîntors la Puterea Dragostei pentru a încerca să-și facă o nouă iubită. Dacă în primul sezon, nu a reușit, speră că acum va forma și el un cuplu. Iar, fanii spun că Ligi și Andreea Pirui sunt cele două concurente de la Puterea Dragostei de care None ar fi atras. Și pe amândouă, susținătorii lui None le compară cu Loredana Chivu.

De altfel, și Loredana Chivu a avut o reacție după ce l-a văzut pe fostul ei iubit la Puterea Dragostei. ”Ne-am despărțit. Acum, fiecare merge pe drumul lui”, a afirmat blonda.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate