Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au răzgândit: nu mai divorțează. Cei doi au decis să-și mai acorde o șansă unul altuia.

Catanga, aurel padureanu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Cei doi au decis să renunțe la planurile de divorț și să încerce să-și mai acorde o șansă unul celuilalt.

Aurel Pădureanu: ”Încercăm să rezolvăm divergențele”

”În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a declarat Aurel Pădureanu în EXCLUSIVITATE pentru WOWbiz.ro.

Zilele trecute, Cornelia Catanga a susținut un concert alături de Mexicanu și Taraful Leonard Iordache, pe Casa Poporului. Aurel Pădureanu a fost prezent și el la concert și a vorbit în termeni elogioși despre Cornelia Catanga, apăsând pe expresia ”nevasta mea”.

Catanga: ”Pădureanu e gelos pentru că am admiratori”

”... spuneam mai devreme de artiști de primă mărime în constelația muzicii lăutărești.

În această superbă seară, pentru dumneavoastră, o artistă de primă mărime în constelația muzicii lăutărești, o artistă de prim ordin, trecută deja în panoplia marilor artițti ai muzicii lăutărești... Doamnelor și domnilor, cine cântă pentru dumneavoastră? Cornelia... dar nu așa... nevastă-mea, doamnelor și domnilor! Aplauze pentru nevastă-mea, doamnelor și domnilor...”, a spus Aurel Pădureanu, în deschiderea concertului de pe Casa Poporului.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

catanga
Catanga a suferit în timpul relației cu Aurel

”Am mulți admiratori aici, însă le fac cu ochiul, așa, mai ferit, să nu cumva să înceapă vreo gelozie cu Pădureanu”, a glumit, de pe scenă, Cornelia Catanga.

Fiul celor doi s-a întors din SUA

”Eu, întotdeauna îmi prezint soția la modul elegant și frumos. Nu a fost prima dată când am făcut-o. Acum am avut motive să fiu și mai mândru, pentru că pe scenă a fost și fiul meu, Alexandru, care este, la rândul lui, un mare artist.

A terminat Conservatorul și a plecat în America, însă anul trecut a trebuit să se întoarcă în țară, pentru că mama lui a avut probleme mari de sănătate. Oricum, subiectul divorțului nu mai este unul de actualitate”, a mai declarat Aurel Pădureanu pentru WOWbiz.ro.  

Catanga, aurel padureanu
Catanga și Pădureanu sunt de 30 de ani împreună

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt de peste 30 de ani împreună, însă în primăvara acestui an, cei doi s-au separat, după ce artsta și-a acuzat soțul de infidelitate. Culmea e că problemele dintre ei au apărut la puțină vreme după ce s-au căsătorit cu forme legale. Pe 23 octombrie, Cornelia și Aurel urmeazîî să sărăbtorească 6 ani de la nuntă. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan si Miran, decizie radicala

Dani Mocanu, un nou dosar penal! Manelistul riscă 3 ani de închisoare pentru că a fost prins de mai multe ori conducând fără permis! EXCLUSIV

Mama Natura a ajuns să se întrețină din ajutoare sociale! Câți bani a încasat Roxana Ionescu din ajutorul de șomaj, anul trecut? EXCLUSIV

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies