Adevărul despre divorțul dintre Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli! Nu mai locuiau împreună de mult timp

Cântărețul Eros Ramazzotti și soția lui, modelul Marica Pellegrinelli, nu mai formează un cuplu. Divorțul vine după ce s-a aflat că cei doi nu mai locuiau împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cântărețul italian Eros Ramazzotti divorțează de soția lui, Marica Peregrinelli. Ei erau căsătoriți de doar cinci ani, însă erau împreună de mai bine de zece ani și fanii au sperat mereu că zvonurile conform cărora relația lor se răcise nu erau adevărate.

„Au fost 10 ani minunați și împreună am construit o familie minunată. Și am fost fericiți într-un fel pe care nu-l vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord și vom continua să ținem legătura”, se arată în comunicatul prin care cei doi soți au făcut publică decizia lor de a o lua pe drumuri separate.

fara descriere

În comunicat cei doi soți nu au spus motivul care i-a făcut să-și spună adio, dar de vină ar fi gelozia excesivă a artistului. Conform unor declarații, Eros Ramazzotti nu suporta ca femeia pe care o iubea să se afle în compania altor bărbați. În plus, el se mutase într-o casă pe care și-o cumpărase în Franciacorta, în timp ce modelul a decis să rămână la Milano. De ceva timp, niciunul dintre ei nu mai purta verigheta pe deget. 

Eros Ramazzotti și Marica Peregrinelli au împreună doi copii, Rafaella Maria și Tulio Gabrio.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate