Adevărul despre noua iubită a lui Răducioiu! Femeia lucrează ca funcționară la Milano, iar el încă nu a divorțat! Avem toate detaliile exclusive

Florin Răducioiu pare să își fi regăsit iubirea după separarea de Astrid

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În urmă cu doi ani, Florin Răducioiu s-a separat de soția lui Astrid. În premieră pentru WOWbiz.ro, fostul atacant de geniu al Generației de aur a României, a declarat că între el și italianca totul s-a terminat, în ciuda faptului că la mijloc sunt și doi copii.

„E adevărat, nu mai sunt cu Astrid. După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să „salvăm” mariajul nostru, căsătoria. Probabil n-am încercat să salvăm, să zic așa, acest mariaj, a spus Răducioiu.

 “Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația. Am încercat să redresăm totul, dar lucrurile erau foarte complicate. Reproșuri sunt, dar... e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”,  a mai povestit  Răducioiu în presă.

Citeste si: Șocant! Ce a putut sa facă în urmă cu câteva momente criminala de la metrou! Ce motiv le-a spus judecătorilor pentru a nu plăti daune morale primei femei pe care a vrut să o ucidă!

Citeste si: Caz șocant. A băut un sfert de cutie de vopsea crezând că este iaurt! Ce s-a întâmplat după aceea cu bărbatul

Citeste si: Alex Bodi a filmat interiorul vilei sale din Mediaş! Vezi ce spectaculoasă e casa iubitului Biancăi Drăguşanu! VIDEO

Florin Răducioiu are o nouă iubită! ”Face drumuri București-Italia permanent să o vadă”

Acum însă, soarele pare că a răsărit din nou pe strada ex-vedetei gazonului. Reporterii WOWbiz.ro au dezvăluit, în premieră, ieri, că Florin Răducioiu are o nouă iubită! Informația a pornit de la o imagine în care fostul mare fotbalist ale echipei naţionale, al lui Dinamo şi AC Milan apărea alături de o şatenă misterioasă, în timp ce lua masa cu ea la un restaurant. “Iubirea mea!”, a postat bărbatul, care însă a omis să spună mai multe lucruri. ”Fata  locuiește la Milano! Lucrează ca funcționar public și nu îi place să iasă în evidență! Pentru ea, bărbatul face drumuri București-Italia permanent, dar nu mai contează, atunci când dragostea este mare”, au dezvăluit persoane din preajma lui Răducioiu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate