Adevarul despre relatia de dupa Exatlon a Alinei Pana cu Anca Mihailescu! Ce se intampla acum intre cele doua foste concurente | EXCLUSIV

Alina Pana si Anca Mihailescu au fost colege in echipa Razboinicilor de la Exatlon. Nu au fost prietene in competitie, care este insa relatia lor de dupa Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Anca Mihailescu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon. Ea s-a certat aproape cu toti colegii sai in timpul competitiei, iar dupa eliminare, scandalul a continuat si in tara.

Intoarsa in tara din competitia Exatlon, Anca a criticat-o cel mai tare pe Alina, pe aceasta jignind-o in numeroase randuri. Nu s-a sfiit sa o vorbeasca urat pe Alina nici in emisiunea WOWbiz, cand pe aceeasi canapea cu ea se afla chiar mama acesteia.

Dupa ce si Alina Pana s-a intors de la Exatlon, cele doua concurente au avut o confruntare directa la WOWbiz.ro. A parut atunci ca si-au spus tot ce aveau de spus si ca intre ele lucrurile s-au rezolvat. Nu era insa asa!
Alina si Anca au si participat, alaturi de ceilalti fosti concurenti Exatlon, la cateva evenimente insa acestea apar in aceeasi poza doar atunci cand au trebuit sa faca o poza de grup. Si oricum, Alina se afla intr-o parte, iar Anca in partea opusa.

Ei bine, Alina a fost cea care a dezvaluit daca, dupa Exatlon, ea si Anca s-au impacat.
“Intre mine si Anca nu exista nici o relatie. Chiar daca eu sunt o persoana buna, care trece peste multe, cu Anca nu o sa fiu prietena niciodata. Daca se limita doar la jignirile pe care mi le-a adresat mie, poate ca o iertam, dar pentru faptul ca a jignit-o pe mama mea nu o sa fiu prietena cu ea niciodata, iar prezenta ei imi displace. Au fost, dupa Exatlon, momente in care a trebuit sa fiu la acelasi eveniment cu Anca. Pot spune ca am salutat-o si m-a salutat, am ciocnit un pahar cu ea, dar asta nu inseamna ca mi-a facut placere, am facut-o de dragul echipei de la Exatlon. Si atat!”, a povestit, intr-un interviu, Alina Pana in urma cu cateva zile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate