Adevărul despre relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu! Toată lumea crede că el este unchiul ei

S-a aflat care este, de fapt, relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu. Toată lumea credea că erau mult mai apropiați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Toată lumea credea că Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de doar 15 ani care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Întreaga familie a fetei este disperată să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că nu toată lumea crede că monstrul din Caracal a ucis-o, ei sperând că este undeva în viață și că va fi salvată.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a fost unul dintre membrii familiei care au fost cei mai prezenți în presă. Apare mereu la televizor și dă interviuri, spune că își dorește cel mai mult ca adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei să iasă la iveală și, deși a primit amenințări cu moartea, nu se lasă intimidat.

Eforturile făcute de Alexandru Cumpănașu i-au făcut pe unii să creadă că el își dorea, de fapt, să devină mult mai cunoscut și că s-ar fi folosit de această tragedie pentru a-și face o imagine. A negat vehement aceste zvonuri, dar faptul că a decis să candideze la alegerile prezidențiale a întărit convingerea unora că implicarea lui în cazul Caracal nu este dezinteresată.

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

fara descriere

Adevărul despre relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu

Toată lumea credea că Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu aveau o relație apropiată, dar chiar el recunoscut că nu mai vorbise cu ea de aproximativ un an.

„Ultima dată cred că am vorbit atunci când am fost acasă la mama, mergând foarte rar. Eu stau în București de 20 de ani și asta se întâmpla cred că… să fie vreun an? Cam așa! Suntem gard în gard – nu ai cum să nu interacționezi, să nu vorbești”, a spus Alexandru Cumpănașu în urmă cu ceva timp.

Dacă el a spus că Alexandra este nepoata lui șitoată lumea a presupus că el este unchiul ei, s-a aflat că ei ar fi, de fapt, rude îndepărtate.

Adevărul este că bunicul lui Cumpănaşu este (n.r.- sau a fost; nu se știe dacă mai sunt în viaţă) frate cu bunicul tatălui Alexandrei. Astfel, Alexandru Cumpănaşu este rudă de gradul VI cu Ioan Măceşanu, tatăl fetei dispărute. Informaţia a fost confirmată chiar de către şeful CNMR., relatează gândul.info.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate