Adevărul despre relația dintre Alexandru Cumpănașu și nepoata lui! Toată lumea credea că era apropiat de Alexandra, dar s-a dat de gol

Alexandru Cumpănașu nu avea o relație foarte apropiată cu nepoata lui, Alexandra.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei, fata de doar 15 ani din Caracal, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că ar fi răpit-o și ucis-o. Întreaga familie a fetei este disperată să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că nu toată lumea crede că monstrul din Caracal a ucis-o, ei sperând că este undeva în viață și că va fi salvată.

Alexandru Cumpănașu a fost unul dintre membrii familiei care au fost cei mai prezenți în presă. Apare mereu la televizor și dă interviuri, spună că își dorește cel mai mult ca adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei să iasă la iveală și, deși a primit amenințări cu moartea, nu se lasă intimidat.

Citeste si: A apelat la serviciile unei prostituate, dar nu se aștepta deloc la asta! Ce a pățit un bărbat din Timișoara în timp ce făcea amor în spatele blocului

fara descriere

Adevărul despre relația dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra

Eforturile făcute de Alexandru Cumpănașu i-au făcut pe unii să creadă că el își dorea, de fapt, să devină mult mai cunoscut și că s-ar fi folosit de această tragedie pentru a-și face o imagine. A negat vehement aceste zvonuri, amintind de toate aparițiile lui televizate dinainte de dispariția Alexandrei Măceșanu.

Dacă toată lumea a crezut că el și fata de 15 ani aveau o relație apropiată, un alt lucru a ieșit vineri la iveală. Chiar el a recunoscut că ultima discuție pe care a avut-o cu nepoata lui a avut loc în urmă cu un an.

„Ultima dată cred că am vorbit atunci când am fost acasă la mama, mergând foarte rar. Eu stau în București de 20 de ani și asta se întâmpla cred că… să fie vreun an? Cam așa! Suntem gard în gard – nu ai cum să nu interacționezi, să nu vorbești”, a spus Alexandru Cumpănașu.

fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate