Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion! Abia acum s-a aflat

Răzvan Simion şi Lidia Buble trăiesc o poveste de iubire uimitoare. Sunt împreună de câţiva ani şi, în ciuda faptului că apăruseră nişte speculaţii potrivit cărora s-ar fi despărţit, cei doi se înţeleg de minune şi, mai mult de atât, se pare că matinalul are un alt rol în viaţa ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Adevărul despre relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion! Abia acum s-a aflaticon photo
 
 
Dacă până acum s-au rezumat la relaţia iubit-iubită, în ultima perioadă, Răzvan Simion s-a implicat în cariera ei şi spre toamnă pregăteşte lansarea primul ei album. „Noi ne-am strâns o gaşcă foarte frumoasă la Epic Records. Suntem pe o stradă unde se scrie foarte multă muzică. O să aflaţi despre ce este vorba. Pregătim pentru toamna acestui an primul album al Lidiei. Prima piesă de pe album a fost „Cămaşa”, a doua este „Sărumâna mamă”, o piesă sensibilă ce cumva a fost asumată de Lidia, dar crede-mă poţi să i-o dedici şi tu mamei tale. Cei care o ascultă o pot împacheta ca pe o felicitare şi de 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii s-o „arunce” spre mamele lor. Urmează o vară şi o toamnă interesante. Ne pregătim de un alt vibe, o altă Lidia. Uite să mă suni să-mi spui dacă nu-ţi place piesa. Măcar videoclipul. Este un videoclip în care Lidia cântă foarte puţin şi este doar de stare”, a declarat Răzvan pentru Libertatea. 
„Lidia spune că m-am implicat mult sau am o mare amprentă. Nu este meritul meu. Avem o echipă de oameni ce o simt foarte bine pe Lidia şi pun notele de fapt pe corzile sufletului ei. E o relaţie de prietenie şi apoi de colaborare. Ei fac toată treaba acolo, eu fac cafelele. Foarte bune însă să îi ţin noaptea târziu la muncă”, mai mărturisit el. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune