Adevărul despre relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion. Vezi cum reuşeşte prezentatorul tv să o enerveze la culme pe iubita lui. "E prea cicălitor"

Răzvan Simion, cum o enervează la culme pe iubita lui? Lidia a spus tot.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de trei ani. La începutul relaţiei s-au confruntat cu numeroase atacuri şi răutăţi, mulţi condamnându-i că ar fi început relaţia înainte de divorţul prezentatorului tv. Au crezut însă în iubirea lor, au trecut peste toate piedicile, iar acum sunt o pereche atât pe plan profesional cât şi pe plan personal.

"Nu mai pot să-mi imaginez viaţa fără Răzvan. Am senzaţia că suntem dintotdeauna împreună. De un an şi jumătate îmi este şi manager, am încredere oarbă în el. Îl iubesc şi nu mă văd fără el", a declarat Lidia Buble pentru revista VIVA!

Ei bine, deşi se înţelege foarte bine cu iubitul ei, artista recunoaşte că mai există şi mici certuri, mici tensiuni nelipsite din orice legătură amoroasă de durată.

fara descriere

Solista a spus, deunăzi, care este singurul lucru care o deranjează câteodata la partenerul ei de viaţă.

Răzvan Simion, cum o enervează la culme pe iubita lui? "Recunosc, eu sunt uitucă din fire"

"Ştiu că o face spre binele meu, dar uneori mi se pare că Răzvan e prea cicălitor. Mereu îmi spune "să nu uiţi să faci aia, vezi ca trebuie să mergi acolo, ai interviu, ai şedinţă foto". Recunosc, eu sunt uitucă din fire, iar el îmi zice mereu că o să trăiesc 300 de ani, că n-am nicio grijă. El se ocupă acum şi de agenda mea profesională şi are grijă să-mi amintească de 100 de ori ce am de făcut. În rest, nu ma deranjează nimic la el, mi se pare perfect", a mai spus îndrăgita solistă.

Cei doi îndrăgostiţi îşi doresc copii.

Deşi Lidia şi prezentatorul tv nu sunt căsătoriţi încă, cei doi îşi doresc copii, mai ales că ea provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 fraţi.

fara descriere

Cântăreaţa chiar i-a transmis iubitului, recent, un mesaj cu subînţeles prin intermediul paginii ei de Instagram. Ea a publicat o fotografie în care apare întinsă pe pat alături de doi copii, dintre care unul era bebeluş, iar în dreptul ei a scris: „Aşa aş vrea să mă trezesc în fiecare dimineaţă.”

Răzvan şi-a dat imediat seama că iubita lui vrea să devină mămică şi i-a răspuns: „Găsim o soluţie

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate