Vedete

Adevarul despre relatia lui Cristian Boureanu cu fiica lui! Imaginea care spune totul despre familia fostului deputat

Cristian Boureanu are o relatie mai buna ca niciodata cu fiica lui dupa ce a pierdut custodia acesteia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Adevarul despre relatia lui Cristian Boureanu cu fiica lui! Imaginea care spune totul despre familia fostului deputaticon photo

Scandalul cu politistul de anul trecut a avut si o parte buna pentru Cristian Boureanu. In clipele dificile prin care a trecut a avut-o alaturi de el pe fiica lui, Ioana, cu care se certase destul de rau cu cateva luni inainte.


Cea mai buna dovada ca Ioana s-a intors langa tatal ei este o imagine surprinsa la deschiderea unui local de fite din nordul Capitalei. Ioana a venit alaturi de tatal ei si de iubita acestuia, Laura Dinca, si au pozat extrem de apropiati, atat la propriu, cat si la figurat. De altfel, conform informatiilor vehiculate prin presa, Ioana s-ar fi intors sa locuiasca de ceva vreme cu tatal ei.

Adevarul despre relatia lui Cristian Boureanu cu fiica lui! Imaginea care spune totul despre familia fostului deputat


Culmea e ca dupa o perioada zbuciumata din viata lui, Cristian Boureanu a pierdut custodia fetei in favoarea mamei acesteia. Cum insa Ioana este suficient de mare incat sa poata decide singura ce vrea sa faca, cei doi parinti au lasat-o pe ea sa aleaga cu cine sa locuiasca sau sa iasa in oras. 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune