Adevărul despre tatuajul Mirelei de la „Insula iubirii”. Care este mesajul din spatele lui şi ce înseamnă pentru ea

Mirela are un tatuaj de care ştiu puţine persoane.

Autor: M. B.
 
Mirela Banias este una dintre cele mai iubite foste concurente de la „Insula iubirii”. Bruneta provine dintr-o familie foarte bună, dar iubirea oarbă pe care i-o purta fostului soţ a băgat-o după gratii. Şi-a petrecut patru ani închisă cu femei periculoase, dar a reuşit să-şi refacă viaţa şi să rămână puternică. Faptul că nu şi-a ascuns povestea, ci a spus tot despre momentele grele şi greşelile făcute de-a lungul vieţii, a făcut-o pe Mirela să câştige simpatia şi admiraţia românilor. 
 
 
Puţini dintre admiratorii ei ştiau, însă, că Mirela are şi un tatuaj. Recent ea a probat mai multe rochii de mireasă pentru târgul la care a participat şi cu această ocazie le-a arătat admiratorilor şi tatuajul pe care îl are pe piele. „Fără regrete”, a ales ea să-ţi scrie pe spate, pentru a nu uita niciodată că trebuie să-ţi trăiască viaţa cu mândrie şi demnitate şi să înveţe din toate experienţele. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Strigătul disperat al unui tată care are de crescut patru copii! Un incendiu devastator i-a lăsat fără acoperiş deasupra capului: „Nu pot să-i ţin pe drumuri!"

Bărbat din Braşov, acuzat de ucidere după ce a lăsat să moară peste 70 de câini în adăpostul pe care îl administra

Reportaj exclusiv Ştirile Kanal D acasă la familia biologică a fiului Vioricăi Dăncilă! "Avea şapte zile când l-au luat" - Cum arată rudele de sânge ale băiatului...

Ce presupune proiectul de plafonare a prețurilor RCA pe jumătate de an. A intrat în dezbatere publică

Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!

Soția lui Mădălin Ionescu, în culmea fericirii după ce a ieșit de la medic! Vedeta a ieșit din cabinet și a vorbit despre sarcină, iar bucuria i se poate citi pe chip

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies