Adevarul despre trecutul lui Cornel Gales iese la lumina! Un fost coleg al vaduvului rupe tacerea. Cum l-a cunoscut Ileana Ciuculete pe cel care avea sa ii devina sot!

Un fost coleg de munca al lui Cornel Gales face dezvaluiri neasteptate si spune in premiera ce pregatire profesionala are acesta, unde a lucrat si cum a ajuns sa o cunoasca pe cea care avea sa ii devina sotie.

Autor: Simona Alexa

La mai bine de un an de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales continua sa fie acuzat ca a trait pe spatele fostei sotii. (Cornel Gales chemat la Politie sa dea declaratii intr-o acuzatie de furt) Astazi, un fost coleg de munca al lui Cornel Gales face lumina si spune lucruri nestiute din trecutul vaduvului Ilenei Ciuculete.

Citeste si: Cornel Gales, pregatiri pentru parastasul de un an al Ilenei Ciuculete. Mancarea va fi preparata pe baza de... dragavei! Despre ce este vorba? EXCLUSIV

Este vorba despre Viorel Trusca, un fost coleg de munca al lui Cornel Gales, care ne-a contactat la redactie. Cei doi se cunosc din 1976 si au lucrat impreuna vreme de 15 ani, zi de zi, la aceeasi intreprindere socialista. Mai exact la la Intreprinderea de Reparat Motoare de Avioane (I.R.M.A.) cunoscuta ca “fabrica de avioane”, actualmente Romaero. 

“Se tot spune ca el, Cornel Gales, a fost taximetrist, dar nimeni nu verifica ce pregatire are omul acesta si unde a lucrat. Domnule, nu a fost niciodata taximetrist! Niciodata! L-am cunoscut pe Cornel Gales in liceu. Am facut impreuna liceul de aviatie si apoi, in 1976, ne-am angajat la IRMA, la fabrica de avioane, cum o cunoste lumea.

In ’79, ’80 si ’81 am fost plecat cu el la specializare in Anglia.

Trei ani la rand ne-au trimis la specializare. El de profesie este subinginer. Eu am lucrat la sectia “Montaj general”, iar el la “Subansamble majore” la fabriaca de avioane Romaero, cum i se spune acum. Da, este adevarat ca dupa anii ’91, cam asa, Cornel Gales a plecat din fabrica si relatile dintre noi s-au mai racit.

Tineam legatura, dar nu asa ca inainte.

Dupa, stiu ca s-a apucat de impresariat artistic. Da, a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete intr-un taxi. Au mers impreuna cu un taxi, cam asa ceva si, probabil, de aici s-a creat confuzia de s-a ajuns sa se spuna ca el a lucrat ca taximetrist. In realitate, el nu a lucrat niciodata ca taximetrist! Oricine poate verifica informatiile acestea.

Nu a facut niciun minut de taximetrie, nu avea cum! Dupa Romaero a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete si s-a apucat de impresariat. Nu stiu de ce nu iese Cornel sa spuna toate aceste lucruri”, a declarat Viorel Trusca in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Cornel Gales, dezvaluiri despre momentul in care a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete

Contactat telefonic, Cornel Gales a confirmat parte din spusele fostului sau coleg.

“Am facut liceul si apoi m-am angajat la fabrica de avioane, da. Aveam 18 ani cand m-am angajat si mi-am luat viata pe cont propriu. Am muncit, am castigat o paine si mi-am facut o casa. Asa este, am fost la specializari in Anglia trimis de la locul de munca.

De formatie sunt subinginer la constructii de avioane si am lucrat la Romaero. Pe sotia mea am cunoscut-o intr-un taxi pe care l-am “share-uit”, daca pot sa spun asa. Plecam de la “Pescarusul”, de la restaurant. Pe vremea aceea nu prea gaseai taxi, asa ca am decis sa-l impartim pe unicul care era in zona.

Amandoi aveam nevoie sa plecam de acolo si din lipsa de masini am luat aceeasi cursa. Asa ne-am cunoscut, am impartit aceeasi cursa. De atunci nu ne-am mai despartit. Vreme de 26 de ani am stat zi de zi impreuna”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

   

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cornel Gales, viata de nabab in Egipt. Viziteaza 6 resorturi de lux pe ZI! Exclusiv!

Cornel Gales pleaca din tara! Ce le transmite vaduvul fiilor vitregi, dupa ce a fost tarat de ei la Politie! | EXCLUSIV

Cornel Gales a fost chemat la Politie! Este acuzat de furt! Baietii Ileanei Ciuculete i-au dat vaduvului lovitura de gratie in Saptamana Patimilor! EXCLUSIV

7 zodii vor avea parte de schimbări dure dar necesare astăzi. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

LEGEA PENSIILOR se schimbă complet! Vestea dimineții pentru milioane de români

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Radarele fixe ar putea reveni pe drumuri. Un deputat propune modificarea legislației rutiere

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies