Adevarul despre una dintre cele mai controversate drame amoroase. A fost Ion Iliescu indragostit de actrita Florina Cercel?

Prima mare iubire a actritei, medicul Perian Ioan Liviu, a murit in urma unui cancer pulmonar, la doar 40 de ani. Protagonista noastra si sotul ei reusisera sa-si formeze in jurul lor o lume idilica, cu un camin cochet, caine, barca, numeroase seri romantice...

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Florina Cercel  a fost devastata de disparitia jumatatii ei si mult timp nici nu a indraznit sa viseze la o noua relatie. Ei bine, timpul a vindecat-o si dupa cativa ani a intalnit un om de afaceri sarb ce-i semana izbitor barbatului pe care il iubise nespus.

Carismatic si atent, acesta a cucerit-o, legatura dintre ei durand nu mai putin de opt ani. Actrita sustine insa ca afaceristul avea o slabiciune pentru femei, iar infidelitatile s-au inmultit de la an la an. Vedeta a renuntat insa la relatie doar in momentul in care a aflat ca pe fir se bagase... fina ei, secretara omului de afaceri la acea vreme!

Marea doamna  a teatrului romanesc a suferit enorm dupa dezamagirea crunta, dar profesia a fost cea care nu a lasat-o sa se scufunde si i-a dat putere.

La un moment dat s-a zvonit ca insusi Ion Iliescu ar fi fost indragostit de marea actrita. Carcotasii au susotit ca desi politicianul i-a fost toata viata fidel sotiei, ar fi facut o pasiune pentru Florina Cercel. Doamna teatrului infirma insa cu vehementa barfele si spune ca totul este o aberatie nefondata.

"Nici vorba de asa ceva. Mi-a fost si jena de domnul Iliescu, sa nu cumva sa fi crezut ca de la mine au pornit prostiile astea. E cea mai mare aberatie", a spus actrita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate