Adevărul din spatele imaginii cu Liviu Dragnea în timp ce ar fi fumat o țigară în celulă, în Penitenciarul Rahova

S-a aflat adevărul din spatele imaginii cu Liviu Dragnea în timp ce ar fi fumat o țigară în celulă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Liviu Dragnea se află închis în Penitenciarul Rahova. Din ce în ce mai multe controverse apar în jurul politicianului, iar ultima dintre acestea ar fi reprezentată printr-o fotografie în care Liviu Dragnea stă pe marginea patului din celula sa și soarbe dintr-o țigară. Dar adevărul este cu totul altul!

Mircea Badea a vorbit despre imaginea cu presupusul Liviu Dragnea care a devenit virală pe rețelele de socializare. Apariția imaginii a fost declarată ca ”fake-news”, mai ales de prezentatorul TV, spunând, de fapt, care este proveniența fotografiei.

Citeste si: Cum s-a dublat salariul Gabrielei Firea în doar doi ani! Primarul Bucureştiului a ajuns să câştige aproape 14.000 de lei pe lună!

Citeste si: Liviu Dragnea a primit o veste extraordinară în pușcărie. Este vorba despre iubita lui, Irina

Citeste si: Știrea falsă care bulversează mediul online: "Fiul lui Dragnea, în stare de ebrietate, a provocat un grav accident, o familie a nimerit la spital”

„E fake. Poza este luată dintr-un articol de ziar care se numește „Jurnaliști eliberați dintr-o închisoare din Myanmar, după 500 zile petrecute după gratii”. Poza reală nu are nicio legătură cu Dragnea. I-au pus doar capul în fotografie. În ura dementă care îi caracterizează, cei de pe Facebook s-au repezit să comenteze poza. Este destul de amuzant văzându-le prostia. Faptul că sunt bolnavi de ură și se excită la pârnaie și cătușe… este un lucru pe care l-am stabilit demult. Dar totuși… cât de proști sunt?! Acum v-am arătat cât de proști sunt”, a zis Mircea Badea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate