Adevărul iese la iveală! Ce au descoperit medicii legiști la autopsia persoanelor decedate de COVID-19

Nouă cadavre ale unor persoane decedate din cauza coronaviruslui au fost autopsiate. Iată ce au descoperit medicii legiști.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


Pandemia de coronavirus a ridicat semne de întrebare pentru mai mulți oameni și au fost lansate mai multe teorii ale consiprației, potrivit cărora, virusul nu ar exista.


In articol:

Citeste si: ȘOC în showbiz! Fosta iubită a Roxanei Vancea s-a sinucis? Era logodită de doar două săptămâni EXCLUSIV

Pentru că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în creștere, reporterii Gândul au realizat un reportaj prin care prezintă situația autopsiilor realizate de medici pe cadavrele unor români uciși de pandemie. Jurnaliștii de la Gândul spun că acesta este primul răspuns oficial de la autoritățile competente care apare în presă.

Citeste si: Ce s-a întâmplat după ce un cetățean din Gornet, satul din Prahova aflat în carantină, a plecat la mare? Măsura luată de autorități

Din cele 2.206 de persoane decedate raportate de Grupul de Comunicare Strategică, legiștii de la I.N.M.L. au autopsiat 9 persoane. Cifrele transmise de I.N.M.L. ”Mina Minovici” din București se referă la autopsiile efectuate în perioada 30 martie – 22 iulie 2020 la persoane cu vârste cuprinse între 34 și 74 ani și confirmate cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Care au fost rezultatele celor nouă autopsii?!

Cele nouă autopsii au avut loc la solicitarea Poliției și a Parchetului, fiind vorba de decese asupra cărora au existat anumite supiciuni. Iată ce au constatat medicii legiști: „Patru cazuri au avut cauze de deces fără legătură cu prezența virusului SARS CoV2; în celelalte cazuri decesul a fost determinat chiar de către infecția COVID-19 (COVID-19 înscris între cauzele de deces) ceea ce nu a împiedicat organele de justiție să dispună efectuarea autopsiei prin ordonanță în scopul aflării adevărului”.

Citeste si: Gigi Becali susține că a găsit tratamentul pentru Covid-19: „La revedere, în 5 zile au ieșit negativ”

De altfel, informațiile comunicate reporterilor Gândul menționează că ”În serviciile județene arondate INML (în număr de 13) au fost efectuate până în prezent cel puțin tot atâtea autopsii medico-legale cu virus SARS CoV2. Zeci de cazuri cu virusul SARS CoV2 pozitiv au fost autopsiate în întreaga țară în sistemul medico-legal până în prezent.

O situatie centralizatoare va putea fi realizată la solicitarea Ministerului Sănătății întrucât institutele de medicină legală sunt subordonate Ministerului Sănătății”.
Una dintre persoanele autopsiate în vârstă de 43 de ani care era infectat cu virusul SARS-CoV-2, a decedat în urma arsurilor grave de pe corp. Bărbatul fusese transferat în noaptea de 20/21 martie de la Suceava la Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie.

Medicul Sabina Zurac a constatat în cazul cadavrelor autopsiate câteva informații foarte importante.

„Am avut un caz, un tânăr de 35 de ani cu insuficiență renală cronică. La insuficiența renală cronică se face dializă, transplant, deci omul avea în față mulți ani de viață, celelalte trei persoane au avut supraponderalitate, au avut câteva kilograme în plus, dar niciun obez, unul avea hipertensiune, unul diabet care necesita insulină și doamna avea diabet zaharat, dar controlat doar prin alimenție. Acești oameni care aveau vârste între 40 și 57 de ani, erau oameni care ar mai fi trăit minim 20, 30 de ani”, a declarat medicul.

Galerie foto 
Citește și:

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Decizia neașteptată luată de Raed Arafat! Motivul pentru care medicul nu va vota la alegerile locale

Un interlop celebru din București, bătut cu bestialitate de către un milionar! Scandalul a avut loc într-un restaurant

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Dreptate în cazul gorjeanului care și-a ucis cel mai bun prieten, doar pentru a fi cu fosta lui nevastă. Felix s-a ales cu o pedeapsă grea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies