Adi Constantin, analiză dură a coafurilor de la premiile Gopo! Monica Bârlădeanu, Gina Chirilă, Giulia şi Anca Serea au fost luate în colimator!

Adi Constantin, analiză dură a coafurilor de la premiile Gopo! Monica Bârlădeanu, Irina Fodor, Giulia şi Anca Serea au fost luate în colimator!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Hairstylist-ul vedetelor, celebrul Adi Constantin, face o analiză acidă, dar corectă, a coafurilor divelor care au păşit pe covorul roşu la gala de decernare a premiilor Gopo!

Monica Bârlădeanu

Monica şi veșnicele bucle lejere în vânt! Această rochie impune "HairUP", un coc lejer diafan la baza gâtului cu ACCEAŞI cărare pe mijloc și niște şuvițe alunecate natural. Spre faţa ar fi creat o armonie desăvârșită în materie de culoare un soft Balayage care ar da mai multă luminozitate frumuseții sale autentice. Ar fi fost de bun augur!

Albertina Ionescu

A încercat de data aceasta să iasă din coafura ei consacrată "safe" care o avantajează mai mult decât soluţia de faţă, cu un volum nedescifrat și coada de rigoare la spate .. La ținuta aceasta neapărată trebuia să adopte o coafură simplă și finisată în detaliu. Aşadar NU a ales ce trebuia!

Gina Chirilă

La umerii supradimensionați pe care-i etalează, respectiv la guler trebuia neapărat să se inspire din Jennifer Lopez cu acel glam simplu de coc ridicat în vârful capului, cu niște şuvițe lăsate în zona perciunilor să cadă natural pe faţă! Nefiind vopsită, textura firului ei este una fragedă, părul ei fiind lipsit de volum. Aceasta coafură este ca nuca în perete! O salvează frumusețea angelică nativă.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: