Adi Cristea, iubește din nou?! A schimbat zâmbete la terasă cu o blondă

Adi Cristea a fost surprins în compania unei domnișoare blonde. Cei doi s-au desfătat la o terasă

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Adi Cristea este unul dintre cei mai râvniți fotbalițti de la noi din țară, dar cu toate acestea, de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu nu s-a ami auzit nimic de vereo iubită. Toată lumea credea că Prințișorul s-a cumințit și nu mai petrece timp în compania femeilor, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Citeste si: Fratele lui Florin Salam, infectat cu coronavirus, a investit enorm în cariera muzicală a fiicei sale! Nelu este acordeonist, dar pe frumoasa Bianca a trimis-o să ia lecții de pian și de canto!

Adi Cristea, iubește din nou?! A schimbat zâmbete la terasă cu o blondă

De curând, Adi Cristea a fost surpris la o terasă din Capitală în comapnia unei blonde. Toată întâlnirea celor doi a fost presărată cu zâmbete largi și cu conversații pline. Ce doi s-au bucurat de razele soarelui și de băutura din fața lor. P timpul conversației, fotbalistul a zâmbit larg de mai multe ori, semn că se afla într-o companie extrem de plăcută și se simțea bine în compania domnișoarei misterioase.

Citeste si: Ce distinsă este Ana Szelles, fosta soție a lui Florin Piersic! Actrița va împlini în curând 78 de ani FOTO

fara descriere

Cu ochelari de soare la ochi, doamna ce l-a făcut pe Cristea să se relaxeze i-a răspuns și ea cu râsete și zâmbete, așa că interacțiunea lor a fost una clar plăcută. Însă întâlnirea celor doi a ajuns la final, iar blonda misterioasă a trebuit să plece. Adi Cristea nu s-a ridicat de pe scaun să o pupe de plecare, însă nici tânăra nu a schițat vreun gest de acest tip.

fara descriere

Citeste si: Noi restricții în România! Ludovic Orban a făcut anunțul sumbru

După ce blonda de la terasă a plecat Adi Cristea a mai rămas să mediteze, probabil, la ce se petrecuse în ziua respectivă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate