Adi Minune, jefuit la Milano! Celebrul artist a pățit-o grav! ”Au venit mascați, au spart microbuzul”

Adi Minune pare să fie și el ghinionist când vine vorba de Milano, orașul italian fiind locul în care și finul lui, Florin Salam, a avut parte de evenimente cât se poate de neplăcute.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, Adi Minune, invitat să cânte într-unul dintre cluburile de fițe frecventat de românii din Milano, a avut, într-o clipă de neatenție, parte de o surpriză cât se poate de neplăcută, fiind jefuit.

Citeste si: Colaborare inedită între Adi Minune și Nicolae Guță! Cei doi maneliști au făcut show total la o paranghelie

Citeste si: Adrian Minune, mutilat pe viață: "M-am speriat, țâșnea sângele..."

Citeste si: Adi Minune și-a urcat soția pe o... cămilă! Regele manelelor a ajuns în deșert și i-a dat emoți lui Cati

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Fac acest apel pentru a-mi recupera un instrument care mi s-a furat aici, la hotel, din mașină, la Milano. Cei care sunteți din Italia, care puteti da niște telefoane, să mi se aducă intrumentul înapoi, plătim bine-nțeles, pentru că fiecare are meseria lui, fiecare muncim pentru câte ceva... Asta este meseria lor, foarte frumos, au venit mascați, au spart microbuzul și ne-au luat clarinetul! Noi, în seara asta asta trebuie să cântăm, aici, la club... O să cântăm și fără clarinet, dar ar fi mai frumos să ne aducă clarinetul...  Mă sună pe mine personal, eu plătesc recompensa să nui se dea clarinetul înapoi. Adrian plătește... Suntem foarte supărați... Dacă nu se poate, asta este, nu are ce să facă cu clarinetul, că nu face de mâncare”, a povestit, cu umor, dar extrem de serios în același timp, Adi Minune.

În ciuda apelului făcut, din păcate pentru celebrul manelist, în seara cu pricina, Adi Minune nu a avut noroc, iar apelul lui nu s-a concretizat cu returnarea clarinetului. ”Adi Minune și trupa au făcut show în Milano fără clarinet, nu li s-a adus înapoi”, ne-a spus unul dintre cei prezenți la eveniment.

E adevărat, ne-a mai precizat martorul de la recitalul oferit de Adi Minune în Milano, banii pentru un clarinet nou-nouț au fost ”găsiți”, celebrul manelist reușind să facă un show de zile mari și fără intrumentul cu pricina și, evident, să scoată bani serioși din dedicații.

 

Adi Minune face bani serioși

Adi Minune este, cu siguranță, unul dintre cei mai bine plătiți maneliști din România, iar concertele sale apar momente în care curg sute de euro spre buzunarul artistului din partea invitaților, dedicațiile făcute de cântăreț fiind la mare preț pentru toți cei prezenți la eveniment. De altfel, de-a lungul timpului, din cauza sumelor mari încasate, maneliștii au fost în atenția ANAF-ului, iar Adi Minune nu a făcut excepție.

Și, de curând chiar, Războiul maneliștilor cu ANAF-ul pe tema încasărilor făcute de aceștia pe la nunți, botezuri, cumetrii a fost, din nou, devoalat de Adi Minune, chiar în dedicațiile pe care le dădea celor din jur. Astfel, cu Nicolae Guță alături, Adi Minune a început să dea dedicații cu tâlc. ”Să vă dea Dumnezeu sănătate, salarii în fiecare lună, impozite plătite, toate alea…”, a strigat, la microfon, Adi Minune, la un eveniment.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate