Vedete

Adi Minune l-a pus la punct pe Florin Salam cand i-a cerut sa faca asta: "I-a spus verde in fata... "

Florin Salam a anuntat recent ca se retrage din lumea muzicii, chiar daca multi au platit in avans pentru ca el sa cante la evenimentele lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Adi Minune l-a pus la punct pe Florin Salam cand i-a cerut sa faca asta: "I-a spus verde in fata... "
Manelistul a decis sa isi gaseasca inlocuitori. iar unul dintre ei ar fi fost Adi Minune, nasul lui de cununie. Florin Salam i-a facut propunerea lui Adi Minune, dar el a refuzat.
”Minune i-a spus, verde-n faţă, că nu vrea să îi ia cântările pe car enu le-a onorat Salam. Că el are destule şi, în plus, nu vrea să cânte pentru personajele care îl apreciază atât de mult pe Florin, că nu vrea să aibă de-a face cu asemenea oameni, majoritatea interlopi periculoşi”, a declarat un apropiat de-al celor doi pentru Spynews.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune