Adi Nartea, mărturii după ce a devenit tată a doua oară! "Este minunat!"

Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară. Îndrăgitul actor a dezvăluit cum i s-a schimbat viața, de când familia sa s-a mărit cu încă un membru. Iată ce a povestit actorul!

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oara, acum nouă luni. Actorul are două fetițe și este extrem de fericit. În cadrul unui interviu pentru revista VIVA, Adi Nartea a făcut o serie de dezvăluiri, despre viața de tată.

Adi Nartea, mărturii despre al doilea copil:"Este o minunăție!"

Adi Nartea a mărturist că cel de-al doilea copil a fost o surpriză și că nu au plănuit să-l conceapă. Cu toate acestea, îndrăgitul actor este extrem de fericit, de când fetița lui a venit pe lume.

"Da, Petra ne-a luat prin surprindere, dar este minunat! Nu mai ai emoțiile de la primul copil, dar ai șansa să te bucuri mult mai mult de mogâldeața mică și să te lași uimit de ceea ce vezi la ea. Este o minunăție, nu pot descrie în cuvinte momentele când o schimbi de scutec, o pupi pe burtică și ea chicotește!", a declarat Adi Nartea, pentru sursa de mai sus.

Adi Nartea  mai are încă o fetiță, pe Mara. Acesta a mărtursit că Mara a fost extrem de fericită să audă ca va mai avea o surioară. Actorul și soția lui încearcă să-și includă fetița în toate activitățile ce țin de creșterea surorii sale, pentru a nu se simți exculsă.

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

Citeste si: Adrian Nartea, din nou tată de fată! Soția celebrului actor a născut: „Începe un nou capitol în viețile noastre”

"A primit-o destul de bine, deoarece noi am pregătit-o din timp.

Chiar i-am cumpărat păpuși cu mămică însărcinată, tătic și fetiță.(...) Iar mamei îi poți da burtica jos și apare copilașul. A fost parte din modul în care i-am dat această informație.(...) De când a venit Petra, am încercat să o implicăm pe Mara în toate activitățile legate de creșterea ei.(...) Chiar dacă mai sunt momente în care și-ar dori să petreacă mai mult timp cu mami, a început să înțeleagă că trebuie să avemgrijă de cea mică.(...)
Încercăm să o ajutăm și să compensăm. Este o trecere blândă și, aparent, Mara este destul de matură"
, a explicat actorul, pentru sursa citată mai sus.

Cum se descurcă Adi Nartea și soția lui ca părinți?

Adi Nartea a mai mărturist că, în ceea ce privește creșterea copiilor lor, nu au nicio temere și că cele mici trebuie lăsate să descopere unele lucruri, pentru a-și putea forma reflexe.

Citeste si: Adi Nartea își dorește să fie tătic a treia oară? "Eu am sperat ca Petra să fie băiat, îmi doream asta"

"Nu suntem panicați aproape deloc, ba chiar uneori avem impresia că suntem prea relaxați!(...) Cred că  trebuie să lași copilul să cadă ca să își poată crea reflexe, să poată face față realității.(...) În ciuda faptului că sunt foarte multe cărți pe acest subiect, consider că nimic nu se compară cu instinctul de mamă și părinte.(...) Cumva, dacă ești relaxat, poți lăsa instinctul să funcționeze ca factor de control", a mai declarat Adi Nartea, pentru sursa de mai sus.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies