Vedete

Adina Halas la 38 de ani, mai "buna" ca in tinerete! Abdomen cu patratele pentru fosta colega a lui Carmen Bruma

Adina Halas, pe vremuri asistenta lui Mircea Badea alaturi de Carmen Bruma, arata senzational la 38 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Adina Halas la 38 de ani, mai "buna" ca in tinerete! Abdomen cu patratele pentru fosta colega a lui Carmen Brumaicon photo


In timp ce toata lumea se minuneaza in ce forma este Carmen Bruma, fosta ei colega de platou, Adina Halas, se transforma intr-o adevarata bomba sexy.


Blonda cu forme de altadata a devenit un pachet de muschi si, desi a devenit mamica de ceva vreme, si-a recapatat rapid forma sportiva. Ce-i drept, abdomenul cu patratele vine dupa sedinte lungi de antrenament, insa frumusete fara sacrificii nu prea exista.


In aceste conditii, e greu de inteles de ce Adina a ales o cariera in radio, mai ales ca are in continuare atatea de oferit.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune