Adrian de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Adelin şi Ştefania erau împreună dinainte să intre în emisiune! Are dovezi!

Adrian de la Puterea Dragostei a povestit ce a aflat despre Adelin şi Ştefania. Cei doi tineri s-ar fi cunoscut dinainte să intre în emisiune şi, mai mult, ar fi format un cuplu cu mult timp înainte.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Adrian le-a povestit băieţilor întâi şi apoi şi de faţă cu fetele cum a aflat că Adelin şi Ştefania formau un cuplu dinainte să intre în casa Puterea Dragostei.

Adrian Iancu i-a arătat dovezile lui None. El susţine că Ştefania a recunoscut că este cu Adelin de un an şi jumătate.

Adelin şi Ştefania, un cuplu dinainte să intre în emisiune?

None: Se ştiau de un an. Au avut o relaţie mai deschisă. Adrian mi-a spus, dar prima oară nu am crezut. Ieri a venit el şi ne-a arătat. A fost ea întrebată de cât timp sunt împreună şi a spus că de un an şi jumătate! 

fara descriere

Citeste si: Doliu în presa din România! Fiul jurnalistului este îngenuncheat de durere: „Tata nu a murit. S-a transformat într-o stea”

Citeste si: Puterea Dragostei: Deea, refuzată de Bogdan! "Nu mă simt atras de ea"- "Am fost stresată şi m-am îngrăşat 12 kilograme"

Citeste si: Gestul incredibil al unui fan al lui Florin Salam! Manelistul cânta, el s-a apropiat de Salam, i-a şters transpiraţia, apoi...

Bogdan şi Ricardo l-au certat pe Adrian. "I-ai dat în gât acum. Cât ei au stat aici în casă, tu ai fost prieten cu ei!", a spus Bogdan.

Ricardo: Mi se pare ipocrit să spui asta acum. De ce nu ai spus atunci, spui acum, după 3 luni!

Adrian a continuat dezvăluirile. "Se laudă pe Instagram că sunt împreună de un an şi jumătate. Larisa îi ştie de pe vremea când ei erau împreună!", a explicat el.

Fetele din casa Puterea Dragostei au fost şocate să afle. "Nu îmi vine să cred! Înseamnă că au jucat perfect.

Dacă stai să te gândeşti... Ei nu s-au certat niciodată, nu s-au contrazis niciodată! Ar fi urât din partea lor! E nedrept faţă de noi! Adrian fabulează uneori, dar are şi dreptate. Mai ales că ei s-au mutat împreună, imediat după ce au plecat de aici", au spus ele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate