Adrian i-a pregătit o surpriză uriașă Larisei de la Puterea Dragostei! Bat clopote de nuntă? „Ești tot ce am mai scump și mai de preț. Vreau să te iubesc toată viața mea”

Adrian de la Puterea Dragostei i-a făcut o surpriză Larisei. Pare că cei doi se pregătesc de nuntă și că el este cu adevărat fascinat de iubita lui.

Autor: M.B.

In articol:

Adrian i-a pregătit o surpriză uriașă Larisei. Este vorba despre o carte în care i-a scris una dintre cele mai romantice declarații făcute vreodată în casa „Puterea Dragostei”

„Nu am mai scris de mult cu stiloul. Am emoții.

Scrisul îmi este agitat, sunt o mare de sentimente, am fluxuri și refluxuri. Știi ce zic?(...) Te iubesc. A fi îndrăgostit, a simți o mare de sentimente pentru o personă de sex opus. Haha. Te pregăteai serios de citit, ar fi cazul să o faci în continuare cu voce tare. Te iubesc, îți voi spune toată viața asta. Meriți din plin tot ce sunt pentru tine. Ești femeia vieții mele.

23.04: Mi-ai întrerupt gândurile dându-mi mesaj. Iar te-am amăgit cu o poza.(...) M-am îndrăgostit și am început să te iubesc mult. De ce? Pentru că mă ajuți, mă înțelegi, mă completezi ca și om. Ești oglinda mea, cea mai frumoasă oglindă. Ești superbă, ești minunată, ești frumoasă, ești tot ce am mai scump și mai de preț, nu vreau să te pierd niciodată. Vreau să te iubesc toată viața mea, vreau să reușim împreună vreau să te susțin în tot ceea ce vei face.

Vreau să fiu cu tine la greu și bucurie. Sunt cel mai mândru bărbat, cu așa femeie lângă mine.(...) Iubesc orice gest și acțiune de-a ta, iubesc tot ce ține de tine. Te iubesc pentru că mă iubești. În cutia mare este ceva ce ne va ajuta la cununie, este ceva ce ne va ajuta cu actele”, a citit Larisa cu voce tare rândurile scrise de Adrian.â

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan nu va mai putea avea copii: „Am plâns două nopți la rând”

Cum au reacționat fetele la surpriza lui Adrian pentru Larisa

Fetele s-au strâns în jurul Larisei pentru a auzi cuvintele pe care Adrian i le-a scris.

Cele mai emoționate concurente păreau Lavinia, care asculta cu mare atenție și părea cu adevărat impresionată și Roxana, care a fost atât de atinsă de rândurile acelea încât a început să plângă și a avut nevoie de consolare.

În tot acest timp, Adrian stătea pe scări și privea cu atenție reacțiile pe care le avea Larisa citind declarația de dragoste. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan nu va mai putea avea copii: „Am plâns două nopți la rând”

Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare: „Casele cu acoperișul roșu pluteau...”

A renunțat la rolul de ispită pentru cel de fermier! Cine este sexy vedeta care a semnat cu postul concurent

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Decizia luată chiar acum: SE PREGĂTESC

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ȚEAPA anului în ROMÂNIA! Vă USUCĂ DE BANI. Mare grijă când primiți mesajul

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies