Adrian îi ia apărarea lui Ricardo și o fac amândoi praf pe Raluca! Au vorbit despre partidele de sex: ”Lăsați băiatul în pace, că zice bine!”

Adrian și Ricardo o fac praf pe Raluca, fostă concurentă Puterea Dragostei. Uite ce spun despre ea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este șoc și groază printre foștii concurenți de la Puterea Dragotei! Ricardo și Adrian au făcut-o praf pe Raluca, fosta lor iubită.

Ricardo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a vorbit despre relațiile intime pe care le-a avut cu Raluca, fosta lui iubită. Cei doi s-au despărțit în ultima zi din vacanța pe care au petrecut-o în Grecia.

”I-ai spus lui Nelson Mondialu că te-ai dus pentru vizualizări? Să faci vlog cu el și să faci bani? I-ai spus lui Nelson Mondialu că ție ți-e rușine cu el? Că tu nu te duci să faci vlog cu toți boschetarii, cum tu l-ai numit în fața mea? Nu cred că i-ai spus. Eu l-am contactat pe Nelson acum o lună și i-am spus să facem un vlog. (...) Mi-a spus, a trebuit să plec în State. M-am trezit în dimineața asta că te-ai dus să faci vlog. (...) Eu știu toate secretele tale, că mă ameninți cu taică-tu că e bolnav, îmi suni mama să nu mai fac vloguri despre tine și tu a doua zi faci vlog despre mine”, a spus el.

”Te-ai folosit de mine, nu știu și nu mă interesează, dar hai să vă explic niște lucruri. Raluca are o jucărie roz acasă și ce voia ea de fapt să facă! E controlată prin telefon și voia să-mi iau eu aplicație din America și să mă joc cu ea. (...) Acum, pot să vă spun că am rămas șocat când am ajuns noi doi în pat. Mi-am făcut cruce. Și eu sunt nesătul, dar ea...Doamne, nu se poate! Nu am văzut în viața mea așa ceva. Voia să mă urinez pe ea, avea fantezii d-astea, i-am zis că nu pot să fac așa ceva. Dar pe cealaltă parte îmi zicea că ea e sfântă”, a continuat Ricardo.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei: Thalida și Bogdan Iordache se întorc în casă! Deea se revoltă: ”Te-ai trezit cam prost”

Citeste si: Bernadett a fost eliminată de la Puterea Dragostei. Primele reacții, după ce Jador a fost la un pas să plece acasă

Citeste si: Relația Roxanei și a lui Iancu a ajuns la final! Cei doi concurenți s-au despărțit în gala Puterea Dragostei

Mai mult decât atât, Adrian i-a comentat la videoclipul încărcat pe internet și i-a luat apărarea.

”Nu-l mai criticati ca nu e frumos ca vorbește și ca face! Așa s-a ajuns in România sa te faci vedeta și persoana publica din c********e :) Hai sa dam arama pe fata și sa nu mai facem pe Sfinții și pe educații ca nu e frumos. Eu nu am avut niciodată nimic cu el personal. Toată lumea se întreba cum de ne certam și când ieșeam din platou fumam o tigara și ne înțelegeam. Ii spuneam mereu ca nu își au rostul certurile din cauza unei “p****”. I-am spus exact lucrurile la care a ajuns acum el sa le aprobe! M-ați judecat pe mine pentru ca am demascat o c**** sub acoperire care caută dragoste 😂😂 lăsați băiatul in pace ca zice bine! E provocat și trebuie sa răspundă !! Gata cu tăcerile și cu toată c********e astea, ca nu toți mâncam c***t. Cu cât încerci sa ascunzi mai multe de dragul imaginii cu atât mai mult te denigrezi și se afla multe lucruri. Eu nu i-am dat replica respectivei ca a vorbit aiurea de mine la acel om. Sfințenia nu sta la televizor, sta in ceea ce nu se vede la televizor. Ce tot atât c***t sa mi bag p***, persoanele de genul sa stea in banca lor, o sa ajungă sa vb la nepoți despre Puterea Dragostei😂😂😂😂 Femei care nu au ce face cu viața lor și nu au un viitor! Bravo Rică! Dacă nu m-au crezut pe mine, sa te creadă pe tine :) BIG LIKE!”, a scris Adrian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate