Vedete

Adrian Minune, decizie radicală legată de cariera sa! Ce face acum cântăreţul i-a adus succes total!

Adrian Minune a găsit formula perfectă de show! Artistul cântă spre fericirea fanilor, alături de fiul şi fiica sa. Rezultatul? 21 de mii de vizualizări în doar două zile de la postare. Şi cifra e în continuă creştere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Adrian Minune, decizie radicală legată de cariera sa! Ce face acum cântăreţul i-a adus succes total!


Show total la o nuntă din Timişoara. Adrian Minune a dorit să schimbe un pic formula de cântare şi le-a făcut tinerilor miri o surpriză muzicală alături de copiii săi.


Au cântat şi i-au încântat pe petrecăreţi, iar la finalul duetului Minune, ca un tată mândru dar grijuliu îi creează lui Carmen un mediu prielnic să se desfăşoare cu tot cu dansatoare.


Adrian Minune şi-a terminat cântărea, dar misiunea lui nu s-a încheiat. Dansează pe margine şi degajează oamenii care s-au strâns în jurul fiicei lui.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune