Adriana Bahmuțeanu a devenit consilier în ”arta divorțului”! Vedeta le învață pe românce cum să se despartă mai ușor de iubiți

Cu 4 divorțuri la activ, Adriana Bahmuțeanu a ajuns consilier pe probleme de eșecuri în căsnicie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Puțini români se pot lăuda că au o experiență mai mare decât Adriana Bahmuțeanu atunci când vine vorba despre divorțuri. Fosta nevastă a lui Silviu Prigoană s-a gândit să transforme acest lucru într-un avantaj, așa că a devenit ”trainer și life coach”.

fara descriere

Weekendul acesta, Adriana Bahmuțeanu a susțunut o conefrință intitulată ”Cum să treci cu bine peste o despărțire sau un divorț și să ai o relație fericită”. Bahmu a fost ”la prezidiu” alături de Traian Rișu, psihoterapeut.

Bahmu, 4 divorțuri la activ

fara descriere

”Dacă trecut printr-o despărțire sau dacă nu știi de ce relația ta de cuplu nu fincționează... Dacă ești în război cu fostul partener de viață și nu vezi soluția... Dacă nu reușești să îți faci o nouă relație și nu știi de ce... Te așteptăm la seminarul nostru interactiv”, a anunțat Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de soicalizare. Biletul de intrare la seminar a fost de 50 de lei, iar doamnele și domnișoarele prezente au putut să se bucure de toată ”expertiza” Adrianei, plus răspunsuri la întrebări ”personalizate”, în funcție de caz.

Citeste si: Fotografii unice cu regretata Cristina Țopescu și marea ei iubire, Ștefan Bănică! Cum arătau pe când se iubeau nebunește

Citeste si: Fabulosul Dan Diaconescu a făcut senzație la Revelionul Artiștilor! Cum arată fostul patron al OTV la 52 de ani?

Citeste si: Adrianei Bahmuțeanu i s-a făcut rău la volan! ”Poți să mori cu zile, n-ai șanse să ajungi la spital”

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită de 4 ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană și de fiecare dată, mariajul s-a încheiat cu un divorț. Ei au împreună doi copii, pentru care s-au luptat ani întregi în instanță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate