Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de moarte! „Am scăpat ca prin minune”

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de moarte. Vedeta s-a operat recent și a scăpat de complicații.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Adriana Bahmuțeanu a fost operată pe data de 19 iunie. Vedeta povestise în trecut că are nevoie de o intevenție chirurgicală. În urmcă cu cinci ani ea a fost operată de hernie ombilicală, iar medicii i-au montat o plasă. Vedeta nu a respectat indicațiile medicului și plasa respectivă a cedat.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează”, declarat Adriana Bahmuțeanu în cadru unei emisiuni de telviziune.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.
Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a mai spus ea, în urmă cu câteva săptămâni.

Citeste si: Lovitură de teatru! Florin Pastramă și Brigitte au trimis invitații la nuntă prietenilor și rudelor Ralucăi Podea! Blonda a luat foc: „Ești penibil!”

fara descriere

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de moarte! Vedeta s-a operat miercuri

Din fericire, Adriana Bahmuțeanu a fost operată și este acum în afara oricărui pericol. Complicațiile pe care le suferire după operația de acum cinci ani îi puneau viața în pericol.

"Operația mea, care a durat 6 ore, s-a terminat cu succes. Mulţumesc doctorului Gabriel Miţulescu și întregii echipe medicale! Mulţumesc pentru mesaje și încurajări! Recuperarea merge bine! Am scăpat ca prin minune de ocluzie intestinală", a scris Adriana Bahmuţeanu, de pe patul de spital.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate