Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu iubitele lui Columbeanu! ”Anna Lesko, Monica Gabor... le-a căpătuit! Câte îi sar în ajutor cu o locuință decentă?”

Adriana Bahmuțeanu deplânge soarta lui Irinel Columbeanu și le critică pe femeile pe care acesta le-a ajutat să devină ”doamne”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

irinel columbeanu, anna lesko
Irinel a ajutat-o pe Anna Lesko să devină artistă

Adriana Bahmuțeanu a avut o ieșire dură la adresa femeilor care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu, pe care acesta le-a ajutat iar acum i-au întors spatele. Fosta doamnă Prigoană crede că afaceristul a greșit atunci când și-a ales doar iubite ”trofeu”, iar acum, când el a ajuns la sapă de lemn, acestea își văd liniștite de viață.

Bahmuțeanu: ”Bietul Irinel Columbeanu, a ajuns la sapă de lemn”


In articol:

Pe lista nominalizatelor Adrianei Bahmuțeanu se numără Anna Lesko, Monica Gabor și chiar Romanița Iovan.

irinel columbeanu, anna lesko
Irinel a ajutat-o pe Anna Lesko să devină artistă

”Cât de crudă e viața uneori!!! Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere... în plus, vila somptuoasă a fost pusă la vânzare... Mă întreb, oare câte din femeile care i-au marcat viața - pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră - îi sar acum în ajutor !??!!! Fie cu o vorbă bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri... Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rău, ba din contră, grație și lui Irinel... P. S. de asta e bine să alegi un partener în viață, nu un trofeu...”, a spus Adriana Bahmuțeanu într-o posatre pe contul ei de socializare.

Anna Lesko și Monica Gabor au ajuns unde sunt și datorită lui Irinel

Anna Lesko l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu în 1996, pe vremea când basarabeanca era o simplă dansatoare. Irinel s-a îndrăgostit de ea, a adus-o la București și s-a iubit cu ea până în 2004, ajutând-o să pătrund în lumea muzicală.

Citeste si: O ipoteză provoacă panică în vecini de România. Ce ar ascunde, de fapt, infectările?! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

irinel columbeanu, monica gabor
Irinel a ajutat-o pe Monica să plece în America

Monica Gabor a apărut în viața lui Irinel în 2005, după ce acesta a remarcat-o la un eveniment de modă. A chemat-o la București, iar aceasta a venit de la Bacău cu un microbuz, chiar înainte ca inundațiile să rupă podul prin care se făcea legătura cu Capitala. În 2011, cei doi s-au despărțit iar Monica a plecat în SUA, ajutată tot de Irinel.

Citeste si: O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu! Fostul soț al Monicăi Gabor nu și-a mai văzut fiica de doi ani: "Îmi este dor de ea..."

Citeste si: Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu. Vedeta și fostul ei soț, chemați în judecată

Citeste si: Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu. Vedeta și fostul ei soț, chemați în judecată

Romanița Iovan a fost iubirea de tinerețe a lui Irinel Columbeanu. Cei doi au făcut afaceri împreună doar că, după ce s-au despărțit, fiecare și-a administrat cum a știut mai bine banii: Romanița a prosperat din afaceri imobiliare și modă, în vreme ce Irinel a pierdut tot ce a avut după ce a crezut că a inventat un ciment care va revoluționa industria domeniul construcțiilor.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Cele mai bune chifle din lume. Rețeta lui chef Adi Hădean, încercată și recomandată de jurnalistul Pro Tv, Ovidiu Oanță! Sunt efectiv un vis

Anna Lesko, dezvăluiri intime! A spus câţi parteneri de amor a avut până acum, dar nu e totul...

Ce avere are Irinel Columbeanu. Omul de afaceri nu e falit așa cum se crede! Câte milioane de euro mai are, de fapt

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies