Adriana Bahmuțeanu, incident la un parc acvatic! A povestit totul: "Vin la mine două namile..."

Adriana Bahmuțeanu a povestit incidentul în care a fost implicată la un parc acvatic de lângă Capitală.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Cozile infernale de la intrare si privirile plictisite ale casierelor parca prevesteau ca un lucru inceput prost avea sa se termine si mai prost!!! Si asta pentru ca unul din copii perduse bratara de Acces in bazin!!!
Ca sa va dati seama cum fac unii bani, pierderea bratarii costa 200 de lei!!! Pe buune!!! Ca o fi din aur!!! Dupa ce-am platit, mi se spune ca nu pot pleca pana nu completez un formular, dar ca sa astept sa vina seful cu formularele, ca numai el are...si astept degeba vreo 15 min.
Domnisoara, II spun casierei plictisite , v-am platit paguba, asta e, lasati-ma sa plec, ma grabesc... Nu, nu asteptati. Nu aveti voie sa plecati, chem paza. Si vad cum vin spre mine doua namile care, nici una nici doua, ma inconjoara si blocheaza usile : nu plecati nicaieri, ca nu vrem noi!!! Semnati formulaarul!!!
Pe bune , mai natarailor, n-aveti dreptul sa ma retineti voi, ca nu sunteti de la politie, v-am platit bratara, lasati-ma in pace..si ei nimic, continuau sa traga de mine sub privirile speriate ale copiilor
IN fine, dupa vreo alte 10 min de cearta cu namilele reusim sa deblocam usa si sa plecam!!!
Si uite asa au reusit sa-mi strice ziua, dar si eu o sa le stric viitorul, ca n-o sa ma mai duc niciodata acolo si daca or fi si altii ca mine..ca mine sa pateasca!!! Sa le fie rusine pentru modul urat in care se poarta cu clientii!!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate