Adriana Bahmuțeanu, reacție surprinzătoare la candidatura lui Cumpănașu la prezidențiale!

Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție surprinzătoare la decizia lui Alexandru Cumpănașu de a candida la alegerile prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În timp ce majoritatea reacțiilor au fost negative, Adriana Bahmuțeanu este de părere că Alexandru Cumpănașu ar trebui încercat ca președinte, pentru a vedea dacă, într-adevăr, va face ce promite.

"Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsa și ca dl Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu varul sau(altfel ar fi scos în presa poze cu familia"), nici ca a dat dovada de prea multa empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente dar ca tot tămbălăul are un scop. 
Dar Cumpănașu, cu toată doza lui de ipocrizie, a devenit azi ținta bombardamentul mediatic al parerologilor care vor sa îl transforme din erou național( cum a devenit între timp) într-un impostor ce calcă pe cadavre(inclusiv cel al nepoatei) ca sa isi atingă scopurile. 
Pana la urma, care-i problema cu candidatura lui Cumpănașu? Hai sa vedem cine o sa il voteze mai întâi, hai sa vedem daca chiar moare de gat cu toți coruptii, hai sa vedem dacă o fi mai bun decât Johannis sau Dancila!
Cu toții ne dorim o clasa politica noua și curata dar sărim la gatul oricui se avanta în lupta,ca n-are ce sa caute. Da, Cumpănașu (despre care nu știam mare lucru înainte de Caracal) profita de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea din ultima vreme! 
Și mai ales profita de nepăsarea clasei politice actuale, acolo e buba plina de viermi!!! Pentru ca dacă președintele s-ar fi implicat real, Dancila ar fi făcut o celula de criza iar cei implicați ar fi fost pedepsiti(polițiști, procurori , etc) Cumpănașu și-ar fi vazut de treaba lui cinstita😂 cu fonduri guvernamentale și n-ar mai fi avut fumuri în cap de președinte al tarii...
Apropo, voi pe cine votați???", a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de Facebook.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate