Afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment! Vezi câţi bani a investit Fătu în firma care importa cafea!

E clar că afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment, după doar câţiva ani de activitate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Tribunalul Ilfov a decis că afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment. Decizia a fost luată în acest an, dar procedura insolvenţei pentru firma Alvorada Cafe Expert SRL fusese demarată pe 14 iulie 2016. Conform declaraţiilor de avere depuse de Fătu în ultimii ani, acesta deţinea 20% din acţiunile firmei, valoarea acestora fiind de 20.000 de euro. “În baza art.175 alin. 2 rap.

la art. 176 din Legea nr.85/2014, închide procedura insolvenţei faţă de debitorul SC ALVORADA CAFE EXPERT SRL”, se arată în hotărârea judecătorilor. (vezi ce venituri uriaşe are Gabriel Fătu )

Afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment: "Descarcă pe lichidatorul judiciar de orice îndatoriri"

„Descarcă pe lichidatorul judiciar INSOLV CONSULT TEAM SPRL de orice îndatoriri ori responsabilităţi faţă de procedură, debitoare şi averea sa, creditori, titulari de garanţii şi asociaţi, cf. art. 180 din Legea nr. 85/2014. Dispune radierea debitorului din evidenţele ONRC - Registrul Comerţului Ilfov, cf. dispoziţiilor art. 176 alin.1 din Legea nr.85/2014. În baza art. 179 din Legea nr.85/2014, sentinţa de închidere a procedurii va fi notificată direcţiei generale regionale a finanţelor publice şi administraţiei finanţelor publice Ilfov şi Oficiului Registrului Comerţului Ilfov de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea menţiunilor corespunzătoare”, a decis Tribunalul Ilfov.

Afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment. Firma avea datorii de aproape un milion de lei

După doar 5 ani de activitate, afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment. Alvorada Cafe Expert SRL a fost înfiinţată în 2011 şi a activat până în 2015. În 2011, 2012 şi 2013 s-au bifat profituri modeste, în timp ce., în 2014 şi 2015 pierderile cumulate au fost de aproximativ 750.000

de lei. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma la care era acţionar Fătu avea, la finalul lui 2015, datorii de 980.795 de lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriel Fatu spune ca a fost furat: „Imi voi face dreptate singur!”

Ozana Barabancea i-a daruit lui Gabriel Fatu o sticla de vin care are pe eticheta o poza a ei! Actorul a primit-o pe soprana in biroul sau de sef: „Aoleuuuu, institutie publica,...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Victorie pentru Iohannis! Judecătorii au decis. Vestea momentului despre pensii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Kim Jong-un e turbat de furie. A ieșit la iveală trădarea umilitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies