Afacerile Andreei Esca cu haine pentru copii sunt in cadere libera! De la 200.000 de bucati vandute pe an, vedeta a ajuns sa inchida 7 magazine din Bucuresti si pe toate din tara! EXCLUSIV

Fata de perioada de acum 10 ani, afacerile Andreei Esca cu body-uri si haine pentru copii sunt in pierdere de turatie.

Autor: Matei Vaihan

In 2009, presa  relata ca afacerile Andreei Esca sunt la apogeu. Veteta de televiziune lansase, in 2004, o linie de body-uri pentru nou-nascuti, cu semnatura „by Andreea Esca”, care avusese un succes teribil. Pe hainute erau imprimate mesaje ca "50% dorm 50% mănânc", "Sunt prinţesă", "Eu sunt şeful", "Vreau decapotabilă", sau "Eu şi mami îl iubim pe tata", iar „Gandul” dezvaluia ca „200.000 de body-uri semnate de ea se vând anual în magazine”.

Afacerile Andreei Esca. Vedeta a creat si hainute pentru botez

In acea perioada, Esca lansa şi un set de botez care includea hainele nou-născutului, pânza şi faşa de botez, sticluţa pentru ulei şi un săpun special. Pe pânza specială este brodată cu fir argintiu o rugăciune- "Înger, îngeraşul meu". Ulterior, insa, afacerea avea sa fie in cadere libera.( vezi cum arata imperiul imobiliar al Andreei Esca)

Afacerile Andreei Esca. A ramas cu un singur magazin

Recent, s-a confirmat ca afacerile Andreei Esca, cu haine pentru copii, sunt in declin. „Reţeaua de magazine Z, care vinde haine pentru copii cu semnătura "by Andreea Esca", îşi restrânge drastic activitatea”, a dezvaluit profit.

„Magazinele Z erau deschise în 8 zone din Bucureşti, dar şi în Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. Acum, reprezentanţii companiei indică public că hainele Z mai pot fi cumpărate doar în magazinul din Băneasa Feeria”, a mai scris ziarul cu profil economic.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies