Vedete

Afacerile de impresariat ale fratilor Becali s-au prabusit! Vezi cati bani au pierdut Giovanni si Victor!

In ultima perioada, cand au fost la inchisoare, afacerile de impresariat ale fratilor Becali s-au prabusit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Afacerile de impresariat ale fratilor Becali s-au prabusit! Vezi cati bani au pierdut Giovanni si Victor!
icon photo

De cand au fost condamnati in Dosarul transferurilor, afacerile de impresariat ale fratilor Becali s-au prabusit. La un moment dat, Giovanni si Victor Becali si-au trecut bunurile si afacerile pe numele celor din familie inca din perioada in care erau cercetati in Dosarul transferurilor, procurorii avand si in prezent dificultati sa recupereze prejudiciul de 30 de milioane de lei (6,6 milioane de euro). (vezi care a fost prima aparitie publica a lui Giovanni dupa eliberarea din inchisoare)

Afacerile de impresariat ale fratilor Becali s-au prabusit. In 2015, pierderile au fost de 9,7 milioane de lei

Printre aceste afaceri se numara si firmele de impresariat sportiv, unde fratii Becali erau actionari, „Becali Sport SRL” si „Becali Management Consulting SRL”. In ultima perioada, afacerile din domeniu s-au prabusit. Prima firma a bifat o pierdere uriasa in 2015 (9,7 milioane de lei), pentru ca, in 2016, aceasta sa se micsoreze la 880.000 de lei. Cea de a doua nu a activat in 2015, dar a bifat o pierdere de 35.000 de lei in 2016.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune