Afacerile lui Costi Ionita sunt la pamant! Manelistul si-a dizolvat o firma, iar cealalta a bifat pierderi uriase! | EXCLUSIV

Conform rezultatelor financiare, afacerile lui Costi Ionita sunt la pamant, firmele sale din domeniul muzical nefiind performante.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, afacerile lui Costi Ionita sunt la pamant. Manelistul, care si-a schimbat stilul in ultimii ani, abordand si alte genuri muzicale, a detinut doua firme ce activau in domeniul muzical, ”Doctor Studio SRL” si „Doctor Music SRL”. (vezi cum arata iubita lui Costi Ionita)

Afacerile lui Costi Ionita sunt la pamant. A avut pierderi de 300.000 de lei

Prima dintre ele a fost dizolvata in 2015, dupa ce bifase pierderi de aproximativ 300.000 de lei in ultimii ani. „Anul acesta văzând, probabil, că merge tot mai greu, Eugenia Ioniţă şi Constantin Ioniţă, cei doi asociaţi ai societăţii Doctor Studio SRL au luat măsura de a dizolva şi radia firma de la Oficiul Registrului Comerţului”, anunta presa constanteana.

Afacerile lui Costi Ionita sunt la pamant. Datoriile sunt de 185.000 de lei

Conform datelor financiare, afacerile lui Costi Ionita sunt la pamant. Dupa ce a dizolvat o firma, nici cealalta, „Doctor Music SRL”, nu a mers grozav. Astfel, in 2014 si 2015 s-au bifat pierderi totale de aproximativ 300.000 de lei, inregistrandu-se un reviriment in 2016, cand profitul a fost de 50.000 de lei. Firma activa avea, la acel moment, datorii de 185.000 de lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate