Află acum modul în care îți poți trata dinții fără durere!

Life Dental Spa este o clinică stomatologică din capitală unde problemele dentare sunt tratate rapid, sigur și eficient de echipa de #LifeDentisti.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

”Fără ACE, fără FREZE, FĂRĂ DURERE!” este motto-ul întregii echipe.

Începând din luna februarie, echipa Life Dental Spa deschide ușile unei noi clinici, mult mai aproape de tine! Situat în zona Piața Victoriei, noul sediu Life Dental Spa va fi ușor de găsit de pacienți, pe strada Frumoasă. 

Mulțumirile pacienților, review-urile pozitive și cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro întregistrată anul trecut evidențiază succesul viziunii moderne Life Dental Spa. 

Secretul tratamentelor stomatologice fără durere 

Durerea de dinte este de multe ori insuportabilă, greu de tratat și provoacă anxietate în rândul pacienților. Mulți dintre aceștia aleg să se trateze acasă cu diferite medicamente, de teamă că vizita la stomatolog va duce la și mai multă durere. 

#LifeDentist-ii s-au gândit mult la acest aspect și au găsit soluția! Ultratehnologia modernă, de ultimă generație, a adus un refresh asupra întregii stomatologii clasice. Laserul stomatologic este inovația care permite tratamente complexe, fără durere și fără complicații! 

Laserul stomatologic oferă posibilitatea de a realiza tratamente pentru multiple afecțiuni stomatologice: carii dentare, gingivita, parodontoza, proceduri chirurgicale. Fasciculul luminos laser are multiple avantaje, printre care se numără: 

Lipsa durerii din timpul tratamentului, nici măcar nu mai este nevoie de anestezie! 

Tratament minim-invaziv, laserul acționează strict pe smalțul afectat! 

Elimină complet bacteriile care au dus la apariția cariei, eliminând riscul recidivelor! (așa-numitele ”carii pe sub plombă”)

Efecte rapide și vizibile imediat 

Poate fi utilizat și pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza

Cariile dentare nu mai sunt o problemă! 

Cel mai des, pacienții se prezintă în clinica Life Dental Spa cu probleme de tipul cariilor dentare. Acestea pot fi în diferite stadii de avansare. În urma unei consultații cu camera intraorală, pacientul este informat cu privire la metoda de tratament laser, posibilitatea alegerii plombelor non-toxice (materiale biocompatibile, prietenoase cu organismul), precum și cu posibilele cauze care au dus la apariția cariei, și anume: 

Igienă orală necorespunzătoare

Consumul excesiv de alimente bogate în zahăr rafinat 

Consumul excesiv de sucuri acidulate 

Nerespectarea vizitelor periodice la medicul stomatolog

”Tratăm și cauza, nu doar efectul!” 

Viziunea Life Dental Spa este cea care a adus succesul tratamentelor stomatologice în rândul pacienților. Life Dental Spa propune un concept cu totul nou, o perspectivă holistică ce are drept reper faptul că întregul nu este redus la părțile sale componente. 

Specialiștii Life Dental Spa tratează OAMENI, nu doar DINȚI!

Stomatologia holistică are la bază faptul că tratamentele stomatologice au în vedere bunăstarea întregului organism: terapii laser minim-invazive, materiale biocompatibile, care să nu dăuneze în timp, terapii complementare pentru îmbunătățirea stării de sănătate pe termen lung. 

În plus, ceea ce face diferența este atitudinea echipei Life Dental Spa față de pacienți. 

Interesul este acela de a-i face pe pacienți să înțeleagă cauzele pentru care au probleme dentare și să învețe cum să le elimine. #LifeDentist-ii oferă sfaturi cu privire la echilibrarea stilului de viață și a alimentației, precum și la îmbunătățirea igienei orale cu ajutorul produselor naturale, în scopul prevenirii recidivelor

Viziunea Life Dental Spa se extinde! Echipa Life Dental Spa este în căutare de colaboratori și de parteneri care împărtășesc viziunea holistică, pentru a realiza francize, în scopul de a ajuta și mai mulți pacienți cu probleme dentare! 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate