Află ce iubeşte şi ce nu suportă medicul estetician Adina Alberts, dar şi cu ce cazuri INCREDIBILE s-a confruntat în cariera ei. "Aşa i-a spus soţul" VIDEO EXCLUSIV!

Adina Alberts, ce iubeşte şi ce urăşte reputatul medic estetician. Află totul chiar de la ea.

Autor: Lili Lascar

Adina Alberts este unul dintre cei mai bine cotaţi medici esteticieni din România. Protagonista noastră are mai bine de 20 de ani de experienţă într-un domeniu complex, unde elitele învaţă încontinuu, iar timpul liber este un lux.

Frumoasa femeie a scris, de curând, pe o reţea de socializare, ce iubeşte, dar şi ce nu suportă, de când se ştie, în meseria ei. 

 

" Am acumulat o experienţă care mă face să mă simt precum “peştele în apă” când vine vorba de chirurgie estetic. Şi, după 20 de ani “petrecuţi” în această profesie, vă declar cu mâna pe inimă că urăsc falsitatea şi exagerările, şi că iubesc normalitatea!", a scris pe facebook medicul estetician Adina Alberts, specialistul kfetele.ro pe beauty.

Adina Alberts, ce iubeşte şi ce urăşte reputatul medic estetician? "Din păcate astfel de situaţii există"

Trebuie să menţionăm că, pentru pacientele ei, Adina Alberts nu este doar doctorul care le înlătură complexele, ci şi omul care le spune sincer când o intervenţie nu-şi are rostul sau când este riscantă.

De-a lungul carierei, medicul a avut paciente cu situaţii de viaţă delicate, care-şi voiau diverse

operaţii la îndemnul altor persoane. În astfel de cazuri, protagonista noastră a acţionat cu foarte mare grijă şi cu diplomaţie.

" Este ideal ca atunci când sesizezi un dezechilibru emotional la un pacient să-l trimiţi la un psiholog pentru o evaluare preoperatorie. Am avut o pacientă care voia implant mamar pentru că aşa i-a spus soţul. Am mai avut o doamnă care şi-a făcut tatuaj semipermanent de buze şi de ochi pentru că iubitul îi spunea că e urâtă, aşa că, până să afle de aceste intervenţii,  ea se machia înainte de culcare. 

Din păcate, astfel de situaţii există. Eu nu pot să mă bag în probleme de familie, pot doar să-mi spun părerea dacă sunt întrebată, iar în rest, trebuie să se ocupe un specialist", a declarat Adina Alberts.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de beauty, ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente...

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: 9 reguli de urmat daca ai tenul uscat si vrei sa nu apara ridurile!

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Diana Șoșoacă și-a ieșit din minți. Depune plângere penală: Să-l rețină pe domnul Cîțu imediat. E o amenințare cu moartea

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies