Agresoarea Mirelei Vaida a acționat cu discernământ! Ce arată rezultatul expertizei psihiatrice

Femeia, care a agresat-o, pe Mirela Vaida a acționat cu discernământ! Noi detalii au ieșit la iveală.

Mirela Vaida
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Femeia, care a agresat-o, pe celebra prezentatoare TV, Mirela Vaida, a acționat cu discernământ, așa cum arată rezultatul expertizei psihiatrice. Agresoarea a fost supusă unei expertize psihiatrice, în urma incidentului tulburător care a avut loc acum câteva zile în platoul de televiziune de la Acces Direct. Reamintim că, Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan la începutul emisiunii pe care o prezintă, în urmă cu puțină vreme.

Citeste si: Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Cine i-a luat locul luni?: „Mă bucur să vă revăd”

Agresoarea Mirelei Vaida a strigat de multe ori că o va omorî pe prezentatoarea TV dacă nu îi dă înapoi o sumă de bani. Ulterior, a ieșit la iveală faptul că femeia o avea ca țintă pe Simona Gherghe, fosta prezentatoare a aceleiași emisiuni. După acel incident, autoritățile au venit și au preluat-o pe agresoare, aceasta fiind dusă la spitalul Obregia din Capitală. Mirela Vaida a mers la poliție și a depus plângere penală împotriva femeii. Prezentatoarea tv susținea că este într-o situație extrem de dificilă.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Agresoarea Mirelei Vaida și-ar fi premediat fapta! Dezvăluiri șocante despre scandalul momentului: "Mă duc la emisiune.."

"Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ''Să îmi dai banii, să îmi dai banii''. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă.

Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare", a povestit prezentatoarea TV, imediat după incident.

Agresoarea Mirelei Vaida
Agresoarea Mirelei Vaida

Ce arată rezultatul expertizei psihiatrice

Agresoarea prezentatoarei Acces Direct a fost supusă unei expertise psihiatrice. Rezultatul acesteia arată că femeia avea discernământ la momentul atacului. Acum, agresoarea va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răsturnare de situație! Agresoarea Mirelei Vaida este în libertate?! "Poate face victime"

Soțul Mirelei Vaida, gest impresionant pentru siguranța prezentatoarei tv! Ce s-a schimbat după ce a fost atacată în direct

Motivul pentru care Mirela Vaida a renunțat la vacanță după episodul traumatizant din emisiune: „Nu putem să renunț la...”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Lovitură totală pentru toți cei care s-au vaccinat! Informația care dă absolut totul peste cap

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies