Ai spart din greseala o oglinda? Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de cei sapte ani de ghinion

Oglinda sparta este una din cele mai vechi si totodata raspandite superstitii din intreaga lume. Oglinzile sunt considerate d emulti adevarate obiecte mistice, iar despre ele se spune ca sunt asemenea unei sabii cu doua taisuri: aduc ghinion, dar totodata te pot trimite catre viitor, ajutandu-te sa prezici ce ti se va intampla.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descrierePuterea de a prezice viitorul a lansat si una din cele mai populare superstitii, si anume, ghinionul in caz ca cineva va sparge o oglinda. Pe vremuri, se credea ca atunci cand o oglind se spargea, urma sa moara un membru al familiei. (O femeie a ajuns decapitata pe motiv ca a mers la cumparaturi fara sotul ei! Cum a fost posibila una ca asta?)
Traditiile populare spun ca atunci cand spargi o oglinda, cel mai bine este sa atingi unul dintre cioburi de un mormnat sau sa le pisezi pe toate marunt.
De asemenea, cel mai indicat ar fi sa scoateti toate cioburile din casa, sa le ingropati in pamant, astfel incat, sa alungati ghinionul departe de locuinta si oamenii dragi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate