Stiri

Ai visat o pisică? Vezi ce înseamnă asta!

Oamenii au fost dintotdeauna pasionaţi de ceea ce se întâmplă cu ei atunci când nu sunt într-o stare conştientă şi mai ales de semnele pe care le primesc din altă dimensiune. De aceea, au acordat mereu o atenţie deosebită viselor pe care le au şi au încercat să găsească ancore în viaţa reală a simbolurilor prezente în timp ce corpul lor este adormit.

Distribuie pe:
 • icon facebook
 • icon email


Ai visat o pisică? Vezi ce înseamnă asta!
Dacă ai şi tu o pasiune în a descifra visele, cu siguranţă te interesează ce poate reprezenta visul în care îţi apare o pisică. Un animal atât de iubit poate avea mai multe conotaţii, atunci când îţi apare în diverse forme ca imagine în timpul somnului, aşa că hai să aflăm ce ascunde, de fapt, visarea unei pisici.

 

Forma în care apare

 

Pisicile pot avea mai multe forme şi culori, la fel ca în viaţa reală, deci trebuie să îţi aminteşti cum anume era întruchipată.

 

 • Dacă pisica era neagră, trebuie să acorzi mai multă atenţie relaţiei tale de cuplu, pentru că poate fi un semn rău. O pisică neagră reprezintă o formă de trădare, deci e posibil să fi apărut între timp o a treia persoană.

 • Dacă pisica era albă, trebuie să ai grijă la cei din jurul tău în care ai încredere oarbă, pentru că e posibil ca una din persoanele pe care le iubeşti să îţi facă un rău neaşteptat. Ori că tu vei face rău involuntar cuiva apropiat, dar vei avea de pierdut în final.

 • Dacă pisica era murdară sau slăbită ori bolnavă, e posibil ca o rudă ori un prieten să fi avut un accident sau să treacă printr-o stare de sănătate mai proastă.

 

Cum anume interacţionai cu pisica?

 • Dacă ai visat că mângâi o pisică, e posibil să fi dezvoltat sentimente pentru cineva căruia nu i-ai mărturisit deocamdată sentimentele. Se mai spune că dacă visezi că ţii în braţe o pisică, urmează să primeşti o sumă mare de bani.

 • Dacă pisica te zgârie, dar reuşeşti să te aperi de ghearele ei, este un semn bun, pentru că asta înseamnă că te confrunţi cu problemele pe care le întâmpini ca un adult, adică îţi asumi şi depăşeşti toate ipostazele nefavorabile în care poţi „ateriza”. Atacul unei pisici mai poate fi simbolul faptului că te simţi încolţit de cei din jurul tău ori că ai prejudecăţi despre societatea în care trăieşti, ceea ce înseamnă că ar mai trebui să lucrezi la capitolul toleranţă.

 • Dacă auzi un mieunat în vis, e posibil ca cineva să te critice pe la spate.

 • Dacă ai visat o pisică moartă, înseamnă că te simţi foarte obosit, deci trebuie să ai mai multă grijă de tine. Dacă visezi că tu omori pisica, înseamnă că ai eliminat un duşman în viaţa reală, adică ai îndepărtat o persoană care nu era pe aceeaşi lungime de undă ca tine.

 • Dacă pisica te zgârie şi fuge, ai putea avea probleme la serviciu.

 • Dacă dădeai de mâncare în vis unei pisici, înseamnă că eşti un partener în care lumea nu poate avea încredere, pentru că eşti o fire necredincioasă. Pisica reprezintă interesul tău pentru o altă persoană, deci hrănirea ei ar putea fi alimentarea unei noi relaţii.

 • Dacă o pisică rătăcită a intrat în casă, e momentul să fii cu mai multă băgare de seamă asupra oamenilor care te înconjoară, pentru că acest vis te-ar putea avertiza că cineva vrea să îţi facă un rău sau să îţi ia ceva.

Chiar dacă nu ai vizualizat în detaliu pisica, ci doar ai găsit simboluri ale ei în vis, şi acestea pot prevesti ceva care urmează să se întâmple în viaţa ta.

 • Dacă găseşti în somn urme de pisică, înseamnă că ai pe cineva care urmează să te rănească, deci ai grijă la inamici.

 • Dacă visezi ochi de pisică, e un motiv de bucurie, pentru că înseamnă că vei găsi cea mai bună soluţie pentru problema pe care o ai foarte curând.

Nu în ultimul rând, dacă visezi o pisică sălbatică, e posibil că nu îţi exerciţi complet latura feminină sau că îţi doreşti să îţi dezvolţi mai mult latura feminină ori să îţi activezi viaţa sexuală.

Analizează-ţi atent visele, pentru că vei primi informaţii preţioase despre ceea ce se întâmplă în subconştientul tău!

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune