Al cincilea caz de COVID-19 în Ministerul Justiţiei

Ministerul Justiţiei anunţă confirmarea, joi seară, 16 aprilie, al celui de-al cincilea caz de COVID-19. Noul caz este un angajat al direcţiei resurse umane.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

coronavirus in ministerul justitiei


In articol:

Potrivit Ministerului Justiţiei, al cincilea caz de COVID-19 a fost confirmat în instituţie. 

”Noul caz este un angajat al direcţiei resurse umane. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 2 aprilie. Reamintim că, începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiţiei a intrat în regim de telemuncă, excepţie de la această regulă făcând ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei, care lucrează de la sediul Ministerului”, a transmis Ministerul Justiției. 

Alte 491 de cazuri de coronavirus au fost diagnosticate

„Până pe data de 16 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.707 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.357 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 387 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 491 de noi cazuri de îmbolnăvire”, anunţă autorităţile.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, mesaj de Paste pentru toti romanii: "Nu iesiti din casa! Nu va intalniti cu cei care vin de pe strada"

Citeste si: Vasile Târb, un clujean de 53 de ani, acuzat de pedofilie și reținut în joia mare. Cine l-a dat de gol după ce ani la rând și-a bătut joc de minori

Citeste si: Fermierul amendat de poliție pentru că nu a trecut ora pe declarație este plin de bani! Profit uriaș al firmei lui Gelu Barna, la doar un an de la înființare

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 243 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 22.866 de persoane. Alte 60.697 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 79.629 de teste.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate