Alain Delon şi-a transmis ultimele dorinţe înainte de a muri! A stabilit viitorul câinelui său

Alain Delon a împlinit recent 83 de ani. Marele actor francez a transmis ultimele sale dorinţe înainte de a muri.

Autor: A. I.

Legendarul actor francez a stabilit viitorul câinelui său. Alain Delon spune că speră să moară înaintea câinelui, dar dacă nu se va întâmpla acest lucru îi va cere veterinarului să îl eutanasieze pentru ca patrupedul să nu sufere cumplit după moartea stăpânului său.

„Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea.

(...) Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună”, a declarat actorul, citat de News.ro.

Nu este prima dată când Alain Delon vorbeşte despre acest lucru.

„Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, îşi explica marele actor francez opţiunea aparent şocantă.

Unde va fi înmormântat Alain Delon

Alain Delon deţine un cimitir pe imensul său domeniu din Douchy, care măsoară nu mai puţin de 55 de hectare. Acolo va fi înmormântat celebrul actor în clipa în care nu va mai fi. În respectivul cimitir sunt înmormântaţi „50 de câini, fraţi şi surori“ ai marelui actor, potrivit publicaţiei franceze Paris Match.

„Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, în apropiere de ei, atunci când moartea va veni“, nota publicaţia citată.

„Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei“, declara, de altfel, marele actor francez în urmă cu mai mulţi ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Unde va fi înmormântat Alain Delon. Anunţul trist despre marele actor

Anunt trist despre Alain Delon! "Se pregateste sa moara"

Alain Delon, victima femeilor, traieste singur si in depresie. "Eu nu am cerut niciodata nimic femeilor. Ele se luau de mine, iar eu cedam"

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Se dau bani de la stat! Românii pot beneficia de acest ajutor până la 30 iunie

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Tragedia de la Onești. Mărturii şocante făcute de vecina criminalului Gheorghe Moroşan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies