Ale de la Puterea Dragostei, adevărul despre viața controversată a Monei: „Indiferent dacă ar fi adevărat sau nu ar fi adevărat este viața ei!”

Ale Ruse de la Puterea Dragostei a vorbit în exclusivitate despre relația ei cu fetele din competiție, dar în special cu Mona.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Ale Ruse de la Puterea Dragostei
Ale Ruse de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]


In articol:

Ale de la Puterea Dragostei a ieșit din casă înainte de a apuca să-l cunoască mai bine pe Cristian Comănici. Fanii emisiunii își doresc extrem de mult ca fosta concurentă să se întoarcă în competiție și să clarifice lucrurile lăsate în urmă cu Cristian. La rândul ei, Ale a spus că ar vrea să se întoarcă în competiție pentru că a fost o experiență de care a avut nevoie și chiar ar vrea să învețe cât mai mult din asta. 

Citeste si: Imagini incredibile ies la iveală! Avem dovada că iubitul Daianei de la Puterea Dragostei a făcut nuntă cu o altă brunetă. Tzanca Uraganu ar fi fost nașul!

Ale de la Puterea Dragostei, despre relația ei cu fetele din casă. De cine s-a atașat cel mai mult?! 

Ale de la Puterea Dragostei a spus în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei” că a stat singură în camera de hotel, dar asta nu pentru că ar fi o persoană singuratică. Fosta concurentă a recunoscut că a preferat să nu se implice foarte mult în discuțiile din casă, ceea ce a fost cel mai bine pentru ea la acea vreme. 

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Alex Bobicioiu și verișoara Ellei de la „Puterea Dragostei”

„Nu ieșea la numărătoare. M-am gândit că ar fi mai bine. S-a și nimerit. Mi-aș fi dorit să am o colegă de cameră. Nu sunt o fire care nu ar fi suportat pe cineva. Nu m-ar fi deranjat să am o colegă de cameră, oricum”, a spus Ale de la Puterea Dragostei, despre faptul că a stat singură în cameră.

Ale Ruse de la Puterea Dragostei

Întrebată de cine s-a atașat cel mai mult din casa Puterea Dragostei, Ale a spus fără să se gândească prea mult că se simte foarte apropiată de Mona. În ciuda lucrurilor negative care s-au tot spus despre trecutul Monei, Ale spune că este o fată deosebită cu un suflet bun. 

Citeste si: Bianca Comănici și-a arătat caracterul printr-o postare online! A făcut un gest incredibil care cu siguranță nu va trece neobservat

Ale Ruse de la Puterea Dragostei
Ale Ruse de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

„M-am atașat cel mai mult de Mona. Cu ea mi-am petrecut cel mai mult timp, dar de ea m-am apropiat cel mai tare. Este o fată foarte ok din toate punctele de vedere. Nu este așa cum se spune. Este o fată foarte sufletistă. Indiferent dacă ar fi adevărat sau nu ar fi adevărat este viața ei, alegerile ei, deciziile ei și indiferent de acest aspect eu nu am cum să o judec. Chiar îmi este foarte aproape. Când am plecat din casă mi-a demonstrat că îi pare foarte rău. Adică a plâns cot la cot cu mine și asta m-a făcut și mai tare să mă apropii de ea”, a declarat Ale despre Mona de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto 
Citește și:

VIDEO Livian o pune la zid pe Ștefania de la Puterea dragostei. Fostul concurent o critică dur, pentru că a făcut publice imaginile în care apare desfigurată: „Acum nu-ți mai...

Sergio de la Puterea dragostei, acuzat de răpire. O tânără de 25 de ani și cei trei copii ai săi au dispărut fără urmă: „Pe filmare se vede cum o ia...”

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Maia Morgenstern, mesaj după 40 de ani de activitate! "Acum aștept pensia. Merit!"

Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie. Reacția artistei este fabuloasă: „Dacă aș fi bărbat, eu m-aș ...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies