Alegeri prezidențiale 2019! Am aflat ce va face Liviu Dragnea în primul tur al prezidențialelor! Omul care conducea practic România nu are azi voie să voteze

Fostul lider autoritar al PSD, Liviu Dragnea este, acum, închis la Penitenciarul Rahova, având de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Considerat, în ultimii ani, cel mai puternic om din România, cel care ”făcea și desfăcea” ițele politicii, Liviu Dragnea este, acum, în imposibilitatea de a vota.

Citeste si: Dezvăluiri din închisoare! Dragnea, vizitat în mare secret la pușcărie de logodnica mai tânără cu 20 de ani decât el! Totul s-a întâmplat după orele prânzului EXCLUSIV

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea şi-a dus soţia sexy în Thailanda! Uite-o pe Gina cum admiră peisajul de la etajul 55 al unui zgârie-nori!

Citeste si: Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. Cum a profitat de cele 24 de ore de libertate

Mai exact, pe lângă pedeapsa privativă de libertate – cei trei ani și jumătate de închisoare- Liviu Dragnea a fost condamnat de magistrații care l-au judecat și la interzicerea unor drepturi civile.

 

Vezi de ce nu are voie Liviu Dragnea sa voteze la Alegerile prezidențiale 2019, doar pe stirilekanald.ro

 

Liviu Dragnea, eliberat pentru o zi

După ce șeful parcului auto i-a făcut fostului lider PSD o caracterizare foarte bună, spunând că de fiecare dată deținutul a respectat programul, a muncit atunci când trebuia și că nu a avut conflicte cu alți deținuți, fostul lider PSD a fost, pentru o zi, după ziua lui de naștere, eliberat.

fara descriere

Evident, Liviu Dragnea s-a grăbit să ajungă acasă, în brațele Irinei, iubita acestuia și, susțin surse din PSD, nu a încercat să contacteze pe niciunul dintre foștii colegi de partid. De altfel, Liviu Dragnea pare să fie extrem de dezamăgit de foștii săi colegi, majoritatea lor repezindu-se, după ce a intrat la pușcărie, să îl sfâșie, public, în ciuda faptului că până în acel moment nu au spus nici ”pâs” în fața lui.

 

Liviu Dragnea îi trimite flori din închisoare Irinei Tănase. Irina îl vizitează des la penitenciar

De-a lungul timpului, chiar dacă este închis, Liviu Dragnea a avut grijă să își răsfețe iubita. De altfel, Irina le arată prietenilor buchetele de flori pe care le primeşte de la Dragnea, aceştia admirând trandafirii şi lalele cu care Irina a fost răsfăţată.

fara descriere

Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Liviu Dragnea este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate