Alegeri prezidenţiale 2019: cine sunt candidaţii la Preşedintia României?

Cei interesaţi de alegeri prezidenţiale 2019 trebuie să ştie că lista candidaţilor este stufoasă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

La alegeri prezidenţiale 2019 cetăţenii vor vota pe 10 noiembrie, când e programat primul tur. Pe lângă actualul preşedinte Klaus Iohannis, sprijinit de PNL, mai sunt nume cunoscute ca Viorica Dăncilă (PSD), Dan Barna (USR PLUS), Mircea Diaconu (independent) şi Theodor Paleologu (PMP). Mai sunt şi nume surprinzătoare pe listă. Ion Banu e un inginer argeșean emigrat în SUA pe la mijlocul anilor ‘80. S-a stabilit în Florida şi și-a schimbat numele în John Ion Banu. Acum este antreprenor peste ocean și se mândrește că la firma lui are angajați români. În 2017, „Juanito” a înființat Partidul Națiunea Română, sub deviza „Încredere, Unitate, Prosperitate”. (vezi ce a spus Alexandru Cumpănaşu după ce a suferit un preinfarct)

Citeste si: Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect al judeţului Bacău: „Când am constatat că nu pot ajunge fotbalistul care mă visam, am optat pentru politică”

Citeste si: Consiliera lui Klaus Iohannis şi-a vândut apartamentul şi s-a mutat într-o vilă de 350 metri pătraţi! Vezi ce avere şi ce salariu are Mădălina Dobrovolschi!

Citeste si: Ea e cea mai bogată candidată la alegerile prezidențiale! Ramona Ioana Bruynseels are o avere colosală | DEZVĂLUIRI

Alegeri prezidenţiale 2019. Cătălin Berenghi a îngropat porci ca să salveze Capitala de moschee 

Cătălin Berenghi, care candidează la alegeri prezidenţiale 2019, luptătorul care a îngropat porci ca să salveze Capitala de moschee. “Pe tipul ăsta poate că nu-l știi după nume, dar sigur îl recunoști după faptele vitejești. El e băiatul care a plantat cruci și a îngropat porci, ca să „spurce” zona în care se vorbea că urmează să fie construită o moschee. Altfel, Berenghi a fost luptător în Legiunea Străină, are o cafenea indiană în centrul Bucureștiului și este președintele Partidului DAC”, a scris vice.com. Ramona Ioana Bruynseels, candidata care a studiat la Harvard, dar crede că Rusia e în NATO. E licențiată în drept, a absolvit un master la Harvard, dar în ultimii ani s-a învârtit doar prin funcții călduțe. A fost specialista în comunicare a lui Gabriel Oprea, consilier în guvernul Tudose și secretar de stat în al lui Dăncilă. Și-a anunțat candidatura la președinție în iunie, din partea Partidului Puterii Umaniste.

fara descriere

Alegeri prezidenţiale 2019. Şi Alexandru Cumpănaşu candidează

Miron Cozma, „Luceafărul Huilei” și omul care a organizat Mineriadele. "Nu e coincidență de nume, e chiar acel Miron Cozma. Fostul lider al minerilor, zis și „Luceafărul Huilei”, pentru că scrie poezii, condamnat pentru Mineriada din 1991 și judecat pentru cea din iunie 1990. Cozma, care paradoxal primește pensie de victimă a mineriadelor, a anunțat că a strâns deja 123 de mii de semnături din necesarul de două sute, așa că-s șanse mari să-l vezi, în noiembrie, pe buletinul de vot. Alexandru Cumpănașu, cel mai vorbăreț român din ultima lună Unchiul (îndepărtat) al Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care a dispărut acum vreo lună și despre care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o. Nu-l știa nimeni până la cazul ăsta, dar de atunci țipă cât îl țin puterile și nu doarme deloc. Când nu e în direct la televiziuni, postează și face live-uri pe Facebook. Se declară cel mai anti-sistem, dar e președinte al unei asociații de ONG-uri prin care suge bani publici", s-a mai scris despre candidaţi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate