Alegeri prezidențiale 2019 - Elena Udrea a votat: „Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile se schimbă în bine”

Alegeri prezidențiale 2019. Elena Udrea s-a prezentat astăzi la urne pentru a-și vota preferatul la alegerile prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alegeri prezidențiale 2019. Elena Udrea s-a prezentat la urne pentru a-și exercita dreptul la vot. Fostul ministru a declarat, însă, că nu crede că se vor schimba lucruri prea mult în viitorul apropiat.

„Sunt, probabil, singurul român care s-a intors în România – sau printre puținii români. Eu nu-mi doresc să plec de aici, ca dovadă că am venit înapoi. Nu știu să vă spun dacă pe termen mediu – ca personal, dar și ca persoană care a fost in politcă și apropiată de cei care candidează prin faptul că le cunosc activitatea – nu știu dacă sunt mari șanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu”, a declarat Elena Udrea.

„Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se schimbă radical în bine. Pentru că suntem într-o conjuctură, în continuare, foarte complicată în România. Mulți dintre cei care candidează au fost deja în funcții publice și rezultatele sunt cele pe care le știm cu toții”, a mai spus Elena Udrea, conform Cancan.

Citeste si: Exit poll Alegeri prezidențiale 2019. Cine sunt candidații preferați ai românilor!

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Prezenţa la vot la ora 10:00 este 6.89 %, 1.256.234 de români exercitându-şi dreptul de vot

fara descriere

Alegeri prezidențiale 2019. Ion Iliescu a cerut urna mobilă pentru a vota

Ion Iliescu nu s-a mai putut deplasa la urna de vot din cauza problemelor de sănătate. Fostul președinte al României Ion Iliescu va vota duminică, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, folosindu-se de urna mobilă, după ce a făcut solicitare către Liceul Jean Monnet din București, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale.

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din București, din cauza problemelor cardiace.

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate