Alegeri prezidenţiale 2019 - Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat că a votat duminică împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

”Am votat pentru o României a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură şi demnă cu care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, am votat împotriva austerităţii. Am votat pentru o Românie unită în care fiecare român să se regăsească în deciziile preşedintelui României”, a declarat Dăncilă.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Iohannis: Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acest lucru - VIDEO

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Prezenţa la vot la ora 9:00 a fost 3,52%, 640.431 de români exercitându-şi dreptul de vot

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019! Ce au declarat Viorica Dăncilă și Klaus Iohnnis după ce au votat

Viorica Dăncilă a îndemnat românii să iasă la vot

”Este şi un îndemn pentru fiecare român, pentru că toţi românii trebuie să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru copiii şi nepoţii noştri, dar şi pentru ceilalţi români care trebuie să rămână în ţara lor şi să aibă un trai mai bun”, a declarat Dăncilă.

”Cred mult în poporul român”, a afirmat fostul premier.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate