Alertă cu bombă în centrul Capitalei! Un bărbat a amenințat că aruncă în aer o benzinărie

Un bărbat a amenințat în fața unei benzinării din București că va arunca totul în aer.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Alertă cu bombă în centrul Capitalei!


In articol:

Întregul incident a avut loc luni după-amiază, pe Bulevardul Corneliu Coposu din centrul Capitalei. Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că are material explozibil în portbagajul mașinii sale. El se afla în incinta unei benzinării.

„Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său. Serviciul Român de Informatii, în cooperare cu Poliția, au întreprins măsuri specifice. În aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției. Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii”, se arată într-un comunicat SRI pentru digi24.ro.

Citeste si: Alexandra Soare de la Survivor România a ajuns în țară! Cine a întâmpinat-o la aeroport

Citeste si: Nelson Mondialu, discuție cu Livian după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca de la Puterea dragostei: "Când am văzut clipul ala cu șampania era să paralizez"

Citeste si: Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”. Incepând de miercuri, Alexandra Ungureanu se alătură competiţiei de stil

La fața locului a ajuns o brigadă antitero

Mai multe echipaje de poliție și o brigadă antitero au intervenit la fața locului și au imobilizat un bărbat. Până în acest moment nu se cunosc intențiile bărbatului.

Alertă cu bombă în centrul Capitalei!

Circulația din zona pe Bulevardul Corneliu Coposu este blocată. (Citeste si: Bugetul Capitalei, adoptat şi cu voturile a doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea)

Foto: Digi24

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate